Hocam MEB uygun görmüş evet ama EBA'da tanımlanabilecek ders saati belli. 15 saati doldurabilecek kadar ders tanımlanabiliyor mu ki 15 saati doldurup birde üstüne ek ders alacaklar öğretmenler? Anca aynı sınıf seviyesinde ki sınıfları birleştirip tek canlı derste hepsine ders vermiş gibi sayılırsa olabilir belki. Misal 4 tane 10. sınıf var diyelim. 4 sınıfın Matematik dersini birleştirip tek derste verir öğretmen. Bu da 1 saat değil, 4 sınıfa ayrı ayrı 1 saat, yani toplamda 4 saat sayılırsa belki o zaman maaş karşılığını doldurup ek ders alabilir o öğretmen. Yoksa, EBA'da ders tanımlama sınırından dolayı çok az öğretmen ek ders alabilir bu yazıya göre. O yüzden saçma sapan bir yazı olmuş yazdım.
Bir şeyi kaçırmadım hocam, hafta sonuna bakılmaksızın ek ders verilir diyor yazıda evet. Ama dün gelen yazı da hafta içi 15 saat dolmadıysa hafta sonu da ücret verilmeyecek denildi. Telafi dönemimde ek ders vermek istemiyor MEB anladığım kadarıyla.
Benim mesajımı alıntılayarak bunu yazmışsınız ama ben yazdıklarımda herhangi bir saygısızlık olduğunu düşünmüyorum. Genele yazdıysanız sıkıntı yok.