meeting id ve şifreyi arkadaşına yollamıştır ebadan değilde id ve şifre ile girmiştir.O yüzden şifreyi en az 8 karakter yap ve özel karakter olsun uğraşmazlar ebadan girerlerÖğrenci katılmadı katılımcı 2 yazıyor.Derse 21 öğrenci ebadan girdi katılımcı 7 yazıyor.İstatistikler hepsi yanlış.
Hocam ebanın sorun çıkardığını söyleyen çok öğrenci oluyor ve zoomdan giriş yapmak zorunda kalıyorlar. O nedenle id şifre vermesen derse gelemeyecek çocukmeeting id ve şifreyi arkadaşına yollamıştır ebadan değilde id ve şifre ile girmiştir.O yüzden şifreyi en az 8 karakter yap ve özel karakter olsun uğraşmazlar ebadan girerler
Yazının aslını bulamadım ama Van milli Eğitimin bir sorusuna istinaden bakanlığın bir görüş yazısı var. 23 Kasımdan itibaren ebaya tanımlanmayan veya öğretmenin ebadan başlatmadığı veya öğrencinin katılmadığı derslein yapılmış sayılmayacağını sylüyor. Bu yazıya göre işlem yapılırsa ödenen ders ücretleri faiziyle geri alınabilir mi?
Bir de yaptığım denemelerde 3 saat dersim olduğu gün üçünü de eba giriş sayfasını yenilemeden başlatmama rağmen sadece 1. edrs ebadan başlatldı yazıyor. diğer ikisi başlatılmadı olarak görünüyor ve birçok dersim b şekilde.
Sizde durum nedir?
Yazıyı Buldum Ekliyorum.
Hocam şöyle sorun var. Siz ebadan ders başlattığınız halde ders başlatılmadı diyor. Idare de buna bakarak yaptığınız dersi yapmadınız dediğinde ne olacak. Eba ile ilişkisi bu.Öğrencinin derse gelmemesi ile dersin ebaya işlenmemesi farklı konular. Siz bize öğrenci gelmemesi ile ilgili yazı paylaşıp dersi ebadan işlenmesi ile ilgili kısmı anlatıyorsunuz.
İkisi birbirinden çok farklı konular. Öğrenci gelmezse ekders kesilir demiş dersi yapmamak farklı bir soruşturma nedeni. Olayın da bununla hiç ilgisi yok
Hocam şöyle sorun var. Siz ebadan ders başlattığınız halde ders başlatılmadı diyor. Idare de buna bakarak yaptığınız dersi yapmadınız dediğinde ne olacak. Eba ile ilişkisi bu.
Hocam dediginizi biliyorum tabii ki. Ama idare ebayı dikkate alıyorum ders yapılmamış derse yaptığınız dersi dikkate almazsa ne olacak. Soru bu. Maalesef bunu yapabilecek idareciler var okullarda.Yapmadığınız ders varsa ekders kesintisi ile kurtulamazsınız. Soruşturma konusu o. Birini okula gitmemek birini öğrencinin okula gelmemesi gibi düşünün. 2 olay birbirinden çok farklı.
Yazı öğrencinin derse gelmemesi ile alakalı idare öğretmene sorar öğretmen de bu yazıdan sonra öğrenci sayısını bildirir.
İlgisi var tabi ki!Öğrencinin derse gelmemesi ile dersin ebaya işlenmemesi farklı konular. Siz bize öğrenci gelmemesi ile ilgili yazı paylaşıp dersi ebadan işlenmesi ile ilgili kısmı anlatıyorsunuz.
İkisi birbirinden çok farklı konular. Öğrenci gelmezse ekders kesilir demiş dersi yapmamak farklı bir soruşturma nedeni. Olayın da bununla hiç ilgisi yok