Merhaba arkadaşlar http://www.emepya.com/ sitesinde bir yarışma duyurusu var öğretmenler için ne olduğu hakkında tam bilgi edinemedim. Ne tür bir proje hazırlanması gerekiyor. İlgilenen varmı aranızda.
:+1:omd' Alıntı:Matematik bölümüne koyulmuşuz bilişim teknolojileri olarak. Başka proje yarışmalarında olduğu gibi yok sayılmamak güzel. Yalnız matematik alanına koyulmamız yaptığımız bilişim teknolojileri dersi ile ilgili çalışmaların matematik projeleri ile birlikte değerlendirileceğini mi gösteriyor, yoksa bilişim öğretmenleri de matematik projeleri alanında katılabilir anlamını mı taşıyor?
Satır arası: Bir buçuk saatte ilgili site temsilcisi üye olup mesaj yazmış, demek ki artık sektörel anlamda izlenen, önem verilen bir site olmuşuz![]()
sevdiceğim' Alıntı:kazanan projeleri göremiyorum projeyi incele dediğim zaman küçük bir ekran geliyor kısaca bir bilgi veriyor başka bişey yok incelyebilen var mı?
EMEPYA2011' Alıntı:Sitede yer alan projelerin özetleridir sadece, projeler kişiye ait kalmaktadır. Yarışmadaki amaç öğretmenleri eğitim sistemi üzerine yoğunlaştırıp kalıcı metodları geliştirmelerinde yardımcı olmaktır. 2010 Finalist projeleri ön bilgi amaçlı yayınlanmıştır. Sizlerede az çok fikir sunması adına buradada paylaştım. Değerlendirmeleri juri kadrosu yapmaktadır. Projelerde önemli olan bazı noktalar bulunmaktadır. Kategori işlemlerinde ortak yoğunluk olacağı bölümlere projeler toplanmıştır. (Örneğin Müzik - sosyal bilimler ile beraber yarışmaktadır. ). Belirtmek isterimki Matematik ile siz, sizde matematik ile beraber yarışıyor olacasınız. Yarışmada yanlızca teknoloji değil. Teknoloji kadar eğitimde öğrenciye algıda, anlamada, derse istekli katılmada ... v.b. şekilde katkı sağlayacak öneriler baza alındığını düşünüyorum. Mesele bir slide showun 15 dakka veya onun kalitesi değil. Örneğin bir yarışmacı simülasyon projesi ile elindeki maddi imkanlar olmadığı için çevresindeki hazır simülasyon sistemleri ile ders işleyiş metodu sunmuştur. Bu şekilde bir sunumda yapıldığı görülmüştür.
Ben yanlızca emepya.com web editörüyüm ve siteye gelen ziyaretçi istatistiklerini incelerken sizin web sitenizden ziyaretçi olduğunu gördüm. Sonuçta bilgi istenildiği için üye olup sizlerede gerekli bilgiyi sunma ihtiyacı duyduğum için bu mesajı yazdım. Aksi takdirde siteniz adına hiç bir fikrim yok. Bu söylemekteki amacımda İyi Kötü v.b. (legal illegal) bir durumda kendimi tenzih etmekdirSonuçta burası bir forum... Fakat öğretmenlerimize önem verdiğimi söyleyebilirim...
“Öğretmenler Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır” M. Kemal ATATÜRK
Saygılarımla...
İyi Çalışmalar...
bilisimci61' Alıntı:EMEPYA2011' Alıntı:Sitede yer alan projelerin özetleridir sadece, projeler kişiye ait kalmaktadır. Yarışmadaki amaç öğretmenleri eğitim sistemi üzerine yoğunlaştırıp kalıcı metodları geliştirmelerinde yardımcı olmaktır. 2010 Finalist projeleri ön bilgi amaçlı yayınlanmıştır. Sizlerede az çok fikir sunması adına buradada paylaştım. Değerlendirmeleri juri kadrosu yapmaktadır. Projelerde önemli olan bazı noktalar bulunmaktadır. Kategori işlemlerinde ortak yoğunluk olacağı bölümlere projeler toplanmıştır. (Örneğin Müzik - sosyal bilimler ile beraber yarışmaktadır. ). Belirtmek isterimki Matematik ile siz, sizde matematik ile beraber yarışıyor olacasınız. Yarışmada yanlızca teknoloji değil. Teknoloji kadar eğitimde öğrenciye algıda, anlamada, derse istekli katılmada ... v.b. şekilde katkı sağlayacak öneriler baza alındığını düşünüyorum. Mesele bir slide showun 15 dakka veya onun kalitesi değil. Örneğin bir yarışmacı simülasyon projesi ile elindeki maddi imkanlar olmadığı için çevresindeki hazır simülasyon sistemleri ile ders işleyiş metodu sunmuştur. Bu şekilde bir sunumda yapıldığı görülmüştür.
Ben yanlızca emepya.com web editörüyüm ve siteye gelen ziyaretçi istatistiklerini incelerken sizin web sitenizden ziyaretçi olduğunu gördüm. Sonuçta bilgi istenildiği için üye olup sizlerede gerekli bilgiyi sunma ihtiyacı duyduğum için bu mesajı yazdım. Aksi takdirde siteniz adına hiç bir fikrim yok. Bu söylemekteki amacımda İyi Kötü v.b. (legal illegal) bir durumda kendimi tenzih etmekdirSonuçta burası bir forum... Fakat öğretmenlerimize önem verdiğimi söyleyebilirim...
“Öğretmenler Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır” M. Kemal ATATÜRK
Saygılarımla...
İyi Çalışmalar...
bunu emepya sitesinde iletişime yazacaktım ama bilginiz vardır belki diye soruyorum, biz kendi branşımızla ilgili bi proje ile katılamıyormuyuz yani ,illaki matematik üzerine bi bölümü mü olması gerkeiyor projenin. geçen yılın projelerinede baktım bizim branşa dayalı hiç bişey yoktu! ben kendi branşıma yönelik bi proje hazırlamak isterim?
ilon' Alıntı:kullanacağımız materyaller özgün olmalı gibi bir madde okudum...mesela bir şarkıysa bunun özgün kabul edilmeme durumu varmıdır?!
evet ya ben de göremedimsevdiceğim' Alıntı:kazanan projeleri göremiyorum projeyi incele dediğim zaman küçük bir ekran geliyor kısaca bir bilgi veriyor başka bişey yok incelyebilen var mı?
EMEPYA2011' Alıntı:En kısa zamanda örnek proje raporları eklenecektir.