ben 10 sene ileri gidiiyorum en fazla maşşallah siz baya ilerliyorsnu..kimler çıkıyor acaba)erakcora' Alıntı::++: Hastasıyım . 2030 lara geldğim oluyor.titan1905' Alıntı:Tabiki ilk olarak Football Manager..
ben 10 sene ileri gidiiyorum en fazla maşşallah siz baya ilerliyorsnu..kimler çıkıyor acaba)erakcora' Alıntı::++: Hastasıyım . 2030 lara geldğim oluyor.titan1905' Alıntı:Tabiki ilk olarak Football Manager..
Nereden nereye. Geçip gitmiş yıllar.fala ekşın olmadığı surece onemli değil. en ekşın dou oynadığım oynlar silk road, cabal ve aoe serisi
3 çıkalı en az 10 yıl oldu o hocam. Ama 2004 daha güzeldi bence.Unreal tournament 2004
unreal tournament3 ü de sabirsizlikla bekliyorum...
Ben de o mesajı atalı 14 yıl kadar olmuş3 çıkalı en az 10 yıl oldu o hocam. Ama 2004 daha güzeldi bence.
Yeni çıkan her oyunu takip ederim ama Street Fighter II yıllardır vazgeçemediğim tek oyundur. Son yıllarda ise favorim Frostpunk.
Hocam ben bu başlığa ilk mesajı 2007 de atmışım.Evli ve 3,5 Çocuk babası olarak oyun oynamaya nasıl vakit bulabiliyorsunuz, size imreniyorum.
kafamı kaşıyacak vaktim yok.