Çoluk, çocuk uyuduktan sonra günde 1-2 saat uyku öncesi kendime vakit ayırıyorum ben Bazı günler bu vakti oyun oynamaya ayırıyorumEvli ve 3,5 Çocuk babası olarak oyun oynamaya nasıl vakit bulabiliyorsunuz, size imreniyorum.
kafamı kaşıyacak vaktim yok.
Silkroad private server devamNereden nereye. Geçip gitmiş yıllar.
Hala oynayan var mı Vay bee...Silkroad private server devam
Değerli hocam yıllar yıllar önce oynardım. İndirebileceğim bir link var mı acaba? Çok sevinirim.age of empires nami diger eyçof.
Şahsen benim telefonda hiç oyun yokMobilde hangi oyunları oynuyorsunuz arkadaşlar? Oyun sektöründen çok uzak biri olarak bazen yarım saatte olsa vakit öldürmelik oyun oynamak istiyorum. Vurdulu kırdılı olmayan oyun tavsiyelerinizi alabilirim
Bir ara steam de age of serisi indirime girmişti. 3'ü bir arada paketi çok sevdiğim için satın almıştım.Değerli hocam yıllar yıllar önce oynardım. İndirebileceğim bir link var mı acaba? Çok sevinirim.
Bende Age of Empires IIIage of empires nami diger eyçof.
https://www.voobly.com/ burada sanki all in one paket vardı. Klasik sevenler için online olarak farklı ülkelerden rakiplerle oynama şansınız da var.Değerli hocam yıllar yıllar önce oynardım. İndirebileceğim bir link var mı acaba? Çok sevinirim.
Hocam ben oynarım da, çok uzak kaldımCs 2 için arkadaşlık mı eklesek? En azından dilimizi anlayanlar ile oynarız. Rasgele girince ergen veya yabancılar arasında kalıyoruz.