mikaback' Alıntı:Hocam Kore sinemasından tavsiye edeyim. Önyargısız izleyin kesinlikle 1 diziden sonra kore sineması müptelası olursunuz.
En güzel yanı da en uzun dizileri 20 bölüm diğer diziler gibi 4-5 sezon uzatıp baymıyor dizileri.
Romantik ve dram : I am sorry I love You ( 16 Bölüm)
Aksiyon : Iris (20 Bölüm)
Savaş: Road Number One (20 Bölüm)
Romantik Komedi: Full House ( 16 Bölüm)
Dram ve Romantik: Cain and Abel ( 20 Bölüm)
bunlardan birini izleyin pişman olmazsınız zaten birisini izleyince devamı gelecektir. Garantili dizi hepsi.
hocama katılıyorum. bu yabancı dizi furyası yüksek oranda lost ve prison break ile başladı ve bu dizilerden aşağısı kurtarmaz derseniz; kesinlikle breaking bad'i izlemelisiniz...sulu_man' Alıntı:şu ana kadar kimsenin "Breaking Bad" yazmamış olmasına şaşırdım yauu. kesinlikle izlenmesi tavsiye olunur, gerek müzikleri , gerek senaryosu itibariyle şapka çıkartılır. benden tavsiye kesin izleyin ğişman olmayacaksınız
ido1907' Alıntı:hocama katılıyorum. bu yabancı dizi furyası yüksek oranda lost ve prison break ile başladı ve bu dizilerden aşağısı kurtarmaz derseniz; kesinlikle breaking bad'i izlemelisiniz...sulu_man' Alıntı:şu ana kadar kimsenin "Breaking Bad" yazmamış olmasına şaşırdım yauu. kesinlikle izlenmesi tavsiye olunur, gerek müzikleri , gerek senaryosu itibariyle şapka çıkartılır. benden tavsiye kesin izleyin ğişman olmayacaksınız
:++:the_korsan' Alıntı:şu anki ruh halimizi dexter'den başkası kesmez...
yazdığınız tüm dizileri izledim (bilim kurgu ve vampirliler hariç)Summer_06' Alıntı:Lost -izlemişsinizdir
Prison Break - izlemişsinizdir
Mentalist - Polisiye olayları kendine has mental yeteneklerle çözen bir eski medyumun başından geçenler konu ediliyor.
Fringe - Sınır bilim denilen olaylar etrafında dönen bilim kurgu bir dizi.
Haven -Stephen Kingden uyarlamadır
The Walking Dead - Zombilerle ilgili
The vampire diaries -Vampirlerle ilgili
Flash Forward -1 sezonda bitirdiler, tam da net bir şekilde bitirmediler. Ama devam etmesi gereken muhteşem kurgusu olan bir diziydi.
Homeland - 2011de başladı. 12 bölüm yayınlandı şimdiye kadar. En iyi dizi ödülü falan da aldı. Biraz amerikan propagandası yapıyor ama kurgusunu beğendim.
Bunların dışında Kore dizilerini tavsiye ederim.
Your Beautiful
Boys over flowers
My girl
Fullhouse
i'm sorry i love you
en sevdiklerim bunlardı.
Summer_06' Alıntı:Lost -izlemişsinizdir
Mentalist - Polisiye olayları kendine has mental yeteneklerle çözen bir eski medyumun başından geçenler konu ediliyor.
Flash Forward -1 sezonda bitirdiler, tam da net bir şekilde bitirmediler. Ama devam etmesi gereken muhteşem kurgusu olan bir diziydi.
Homeland - 2011de başladı. 12 bölüm yayınlandı şimdiye kadar. En iyi dizi ödülü falan da aldı. Biraz amerikan propagandası yapıyor ama kurgusunu beğendim.
Your Beautiful
Boys over flowers
My girl
Fullhouse
i'm sorry i love you
en sevdiklerim bunlardı.
EynelMefer' Alıntı:yazdığınız tüm dizileri izledim (bilim kurgu ve vampirliler hariç)Summer_06' Alıntı:Lost -izlemişsinizdir
Your Beautiful
Boys over flowers
My girl
Fullhouse
i'm sorry i love you
en sevdiklerim bunlardı.
güzel tercihler ama henüz en güzelini izlememişsiniz,
size özel tavsiyem (neden size özel, çünkü çoğusu uzakdoğu yapımlarına bir önyargıyla yaklaşıyor ve neler kaçırdıklarını bilmiyorlar, siz bu yargıyı kırmış ve güzelliği yakalamışsınız) mutlaka en yakın zamanda,
"Bir litre gözyaşı" dizisini izleyiniz, japon yapımı, 11 bölüm ve gerçek hayattan esinlenilmiş ve ders verici etkileyici bir dizi, evet tavsiyem bu.. kızım sana söylüyorum gelinim sen anla da olabilir, ve bitirdikten sonra ki teşekkürünüz için şimdiden rica ediyorum iyi seyirler..