rizarikan79
Site Gezgini
1-Game of Thrones
2-Sherlock
2-Sherlock
Summer_06' Alıntı:Lost -izlemişsinizdir
Prison Break - izlemişsinizdir
Mentalist - Polisiye olayları kendine has mental yeteneklerle çözen bir eski medyumun başından geçenler konu ediliyor.
Fringe - Sınır bilim denilen olaylar etrafında dönen bilim kurgu bir dizi.
Haven -Stephen Kingden uyarlamadır
The Walking Dead - Zombilerle ilgili
The vampire diaries -Vampirlerle ilgili
Flash Forward -1 sezonda bitirdiler, tam da net bir şekilde bitirmediler. Ama devam etmesi gereken muhteşem kurgusu olan bir diziydi.
Homeland - 2011de başladı. 12 bölüm yayınlandı şimdiye kadar. En iyi dizi ödülü falan da aldı. Biraz amerikan propagandası yapıyor ama kurgusunu beğendim.
Bunların dışında Kore dizilerini tavsiye ederim.
Your Beautiful
Boys over flowers
My girl
Fullhouse
i'm sorry i love you
en sevdiklerim bunlardı.
Sayin hocamgauldoth' Alıntı:the wire. izleyin pişman olmazsınız.
piyade' Alıntı:fringe :+1:
aydınDr' Alıntı:Sherlock bitti
Cok sürükleyici bir dizi :+1:
yaz tatiline hazırlık için
Yeni dizi onerilerine açığız :mrgreen:
eyvallah hocam 1. bölümü izledim fena değilburhaneren' Alıntı:3. sezonuyla Davincis Demons bir kez daha takdirimi kazandı.
2 sezon takip ettim çok sacmaladilar, da vinci yı keskin zekalı ve aynı zamanda şaklaban gibi yazmışlar, dayanamadım bıraktım.kaybil' Alıntı:eyvallah hocam 1. bölümü izledim fena değilburhaneren' Alıntı:3. sezonuyla Davincis Demons bir kez daha takdirimi kazandı.
ben diziyi bitirdim ama turkleri resmen barbar yapmislar ve yalanlar.. benim icin zaman kaybi olduwswswq' Alıntı:2 sezon takip ettim çok sacmaladilar, da vinci yı keskin zekalı ve aynı zamanda şaklaban gibi yazmışlar, dayanamadım bıraktım.kaybil' Alıntı:eyvallah hocam 1. bölümü izledim fena değilburhaneren' Alıntı:3. sezonuyla Davincis Demons bir kez daha takdirimi kazandı.
kaybil' Alıntı:ben diziyi bitirdim ama turkleri resmen barbar yapmislar ve yalanlar.. benim icin zaman kaybi olduwswswq' Alıntı:2 sezon takip ettim çok sacmaladilar, da vinci yı keskin zekalı ve aynı zamanda şaklaban gibi yazmışlar, dayanamadım bıraktım.kaybil' Alıntı:eyvallah hocam 1. bölümü izledim fena değilburhaneren' Alıntı:3. sezonuyla Davincis Demons bir kez daha takdirimi kazandı.
simdi oz izliyorum fena degil izlettiriyor