Başlayacak sayın hocam önce bir arkadaşların fikirlerini alalım yarışmanın çerçevesini belirleyelim. Beklememizin asıl nedeni budur yani fikirleriniz.sltnibrhm' Alıntı:site yöneticileri neden cevap vermiyor?
vikvik' Alıntı:bizim okulda fakir kenarda kıyıda kalmış bir okul.bilgisayarcıdan donanım panosu için malzeme istedim veririz dediler 2 ay oldu.ben kendi imkanlarımla atandıgımdan beri düzeltmeye çalışıyorum.sene başından beri internet kafe yaparak para biriktirdim renkli lazer yazıcı aldım şimdi bt sınıfının kapısı için para biriktiriyorum fikir güzel ama imkanlar kısıtlı
aycaha' Alıntı:noldu şimdi arkadaşlar son durum ne?
Niyazi SARAL' Alıntı:aycaha' Alıntı:noldu şimdi arkadaşlar son durum ne?
Pek ilgi yok herhalde. Yönetim "Yapıyoruz" diye çıkamadı
@lperen' Alıntı:Biz bu işi karşılıksız yapıyoruz be Hocam.
Bu arada ben hala bu yarışmanın "Ne yarışması?" olduğunu tam anlayamadım. Öncelikle "Pano" nedir sorusuna cevap aramalıyız galiba...
Yazılan mesajlardan anladığım kadarıyla bilgisayarda tasarlanacak bir resimden bahsediyoruz... Bizim bildiğimiz pano ise biraz farklı. Sanırım kastedilen "Eğitici Poster" yarışması. Yanılıyorsam lütfen uyarın...
@lperen' Alıntı:Biz bu işi karşılıksız yapıyoruz be Hocam.
Bu arada ben hala bu yarışmanın "Ne yarışması?" olduğunu tam anlayamadım. Öncelikle "Pano" nedir sorusuna cevap aramalıyız galiba...
Yazılan mesajlardan anladığım kadarıyla bilgisayarda tasarlanacak bir resimden bahsediyoruz... Bizim bildiğimiz pano ise biraz farklı. Sanırım kastedilen "Eğitici Poster" yarışması. Yanılıyorsam lütfen uyarın...
hadi hayırlısı olsunhasari' Alıntı:Arkadaşlar yarışmanın detaylarını belirledik. Şimdi yaratıcılığınızı gösterme zamanı. Herkese şimdiden başarılar.
Şimdilik böyle idare edicez hocam. Niyazi beyin başka bir fikri vardı eğer olursa havuz sistemi değişebilir.rtyucel' Alıntı:Keşke http://info.cizgi.com.tr/nsaral/bbnet/ adresindeki havuzda bulunan grafiklerin ön-izlemelerini görme şansımız olsaydı. hepsine tek tek bakmak zor oluyor
Projeler bilgisayar ortamında hazırlandıktan sonra bizlere gelecek. Bizde bunları topluca Niyazi beye göndereceğiz onlarda bunları bastırdıktan sonra okullara gönderecek böylece kendi çalışmanız yanında bir sürü çalışmaya daha sahip olacaksınız ara ara bu panonuzu güncelleyeceksiniz. Eğer pano asıldıktan sonra sizler tarafından fotograflanıp gönderilirse bu çalışmaları sizin basmanız gerekeceğinden masraf çıkarabilir.ozgurgitarim' Alıntı:benim de kafam karıştı....
3 adet A4 boyutunda çalışma mı?
posterleri çizgi-tagem basacak....hangi posterleri ?
panolar yarışma bittikten sonra mı hazırlanacak? yani 100 kişi seçildikten sonra mı afişler basılacak?
biz panoyu hazırlayıp, ona göre size resimlerini vs.sini göndermeyecek miyiz? (kaynak dosyalarıyla)
bu bir photoshop yarışmasına dönmüş olmaz mı ?
pano deyince ; dikkat çekmesi , 3 boyuta dökülmesi , vs... değil mi ?
ben yukarıda rezber hocamın hazırladığı tarzda bir şeyler olacağını düşünmüştüm ?
yani hem bilgisayarlı , hem de görsel tasarım.....
niyazi beyin ilk sayfada resimlerini eklediği tasarımlar vardı....
yada bazı arkadaşlar donanım panosu gibi şeyler söylemişlerdi ?
merak ettiklerim bunlar arkadaşlar
çokmuş gerçekten