merhabalar...
yanlış anlamazsanız sizden bir isteğim olacaktı
pano yarışmasında oy vermediyseniz ,değerli bir arkadaşıma oy verir misiniz?
serkanozen1- 2. çalışma
teşekkürler...
NOT: GERÇEKTEN ARKADAŞIM ZOR ŞARTLARDA ÇALIŞTIĞI İÇİN BU İSTEKTE BULUNUYORUM)
cakkoyun' Alıntı:bana az önce gelen özel mesajı aktarıyorum. yorum sizin.
merhabalar...
yanlış anlamazsanız sizden bir isteğim olacaktı
pano yarışmasında oy vermediyseniz ,değerli bir arkadaşıma oy verir misiniz?
serkanozen1- 2. çalışma
teşekkürler...
NOT: GERÇEKTEN ARKADAŞIM ZOR ŞARTLARDA ÇALIŞTIĞI İÇİN BU İSTEKTE BULUNUYORUM)
the_korsan' Alıntı:Katılan ve kazanan arkadaşlarımızı tebrik ederim, tüm çalışmalar birbirinden güzeldi. Yarışma sonuçlandı, yarışmadır her yarışta olur böyle şeyler diyerek etkinlige güzel tarafından bakarsak amaca ulaşmış oluruz.
Bu etkinlik için büyük çaba sarfeden, emek veren @hasari hocamıza ve sponsorlarımıza teşekkür ederim.
vgm' Alıntı:Niyazi Hocamın bir önceki yarışmada olduğu gibi " Arkadaşlar sizin de müsadeniz olursa 4. yede bir fotoğraf makinesi göndermek istiyorum." mesajını göremedik. Sahi 4. kim di ?
vgm' Alıntı:Niyazi Hocamın bir önceki yarışmada olduğu gibi " Arkadaşlar sizin de müsadeniz olursa 4. yede bir fotoğraf makinesi göndermek istiyorum." mesajını göremedik. Sahi 4. kim di ? :idea: :idea: :mrgreen: :mrgreen:
ybilgin' Alıntı:hasari hocam afişler ne zaman basılacak acaba malüm tayin durumları
Niyazi SARAL' Alıntı:ybilgin' Alıntı:hasari hocam afişler ne zaman basılacak acaba malüm tayin durumları
Hasari Hocam veya başka biri bana e-posta ile kazananların isim/adres ve diğer detay bilgilerini gönderirler ise basım işi zaten kolay. En son yüksek resolusyonlu dosyaların nerde olduğunu bana söylerler ve doğrudan matbaaya bildiririz Bilişim güzel iş.
Niyazi SARAL' Alıntı:Şöyle bir konu var arkadaşlar. Bazı hocalar bu posterlerden istiyorlar. Prensip olarak doğrudan bu tür uzun soluklu bir organizasyonu biz yapamayız ama bunu çok rahat organize edebilirim. Eğer izin verirseniz matbaaya yetki veririm, hocalara da matbanın iletişim bilgilerini... isteyen hocalara basar gönderirler. Tahmin ederim gönderim dahil 15-20 TL'yi geçmez maliyeti. Hani isteyenlere...
Ancak tabiki sizin izin vermeniz gerekir. Bu konuda fikirleriniz nedir?
Niyazi SARAL' Alıntı:Şöyle bir konu var arkadaşlar. Bazı hocalar bu posterlerden istiyorlar. Prensip olarak doğrudan bu tür uzun soluklu bir organizasyonu biz yapamayız ama bunu çok rahat organize edebilirim. Eğer izin verirseniz matbaaya yetki veririm, hocalara da matbanın iletişim bilgilerini... isteyen hocalara basar gönderirler. Tahmin ederim gönderim dahil 15-20 TL'yi geçmez maliyeti. Hani isteyenlere...
Ancak tabiki sizin izin vermeniz gerekir. Bu konuda fikirleriniz nedir?
Hocam bu çalışmaları dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Hiçbir kısıtlaması yoktur.hagi' Alıntı:arkadaşlar bende yarışmaya katılamadım ancak şimdi inceledim harika şeyler var. bende laboratuarımda kullanmak istiyorum eğer izniniz olursa dereceye girmeyen panolardan da beğendiklerim oldu. izin ve basım konusunda beni de bilgilendirirseniz sevirim.. hasari hocam bu konu ile site yönetimi olarak ilgilenirseniz cok mutlu olucam teşekkürler..
hocam bu başlığın 1. sayfasında şu bilgiler yer alıyor:
* 100 kişilik final grubana ait tüm posterler Çizgi tagem tarafından basılacaktır
* Kendi tasarımınız olmayan ve posterlerde kullanılan tüm görseller (yüsek resolusyonlu fotoğraf ve benzeri resimler) ortak havuzda toplanacaktır.
* 100 kişilik final grubunun tüm posterleri basılarak okullara gönderilecektir.
ben de bu bilgilere dayanarak gönderdiğimiz afişlerin ücretsiz basılacağını düşünmüştüm.
peki şimdi ne olacak?
Niyazi SARAL' Alıntı:hocam bu başlığın 1. sayfasında şu bilgiler yer alıyor:
* 100 kişilik final grubana ait tüm posterler Çizgi tagem tarafından basılacaktır
* Kendi tasarımınız olmayan ve posterlerde kullanılan tüm görseller (yüsek resolusyonlu fotoğraf ve benzeri resimler) ortak havuzda toplanacaktır.
* 100 kişilik final grubunun tüm posterleri basılarak okullara gönderilecektir.
ben de bu bilgilere dayanarak gönderdiğimiz afişlerin ücretsiz basılacağını düşünmüştüm.
peki şimdi ne olacak?
Burada bir değişiklik yok. Baskıya gitti çalışmalar. Herhalde 1-2 gün içinde 24 kişiye bu 33 poster basılı olarak hediyeleri ile birlikte gidecek. Benim bahsettiğim bunun dışında. Farklı bilişim öğretmenleri istediklerinde ne olacak? Hasari hocam çalışmaların açık oludğunu vurgulamaı zaten, bu yarışmanın bir prensibiydi. Büyük şehirlerde bilişim hoacaları zaten bunları download edip basar ve kullanırlar, burada problem yok ama küçük şehirler için benim söylediğim yöntem daha ekonomik ve kolay olur. Ben bunun onayını istiyorum. Helâllik yani...
compu19' Alıntı:Yarışmadan derece çıkmadı bana ama benim anlamadığım birşey var. 1 kişiye kendi yaptığı çalışma mı bastırılıp gönderilecek, yoksa hepsi mi?