Bakın arkadaşlar fikir zikir gözetmeden söylüyorum. Bizim branşımız için bundan daha kötüsü olamaz. Yasa mecliste ve kısa zamanda çıkacak. Bizlerde yasa çıktıktan sonra Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı ve yetkili kurumlar üzerinde baskı oluşturmalı ve dersimizin önemini her şekilde anlatmalıyız. Şu koşullarda tüm bilgisayar öğretmenleri biraraya gelmeli ve iyi bir Ankara eylemi düzenlemeliyiz diyorum ben. Yönetiminde bu başlığı sabitlemesini istiyorum. Şu anda Eğitim gündemde iken yapılacak eylemimiz diğerlerinden yüzlerce kat fazla ses getirecektir buna eminim. Diğer eylemlerimiz hep bişeylerin gölgesinde kaldı. Eylemin gerekliliği aşikardır. Ne şekilde olursa olsun olumsuz düşünceleri olan arkadaşların fikirlerine saygı duyarız ama engel olmamalarını ve bu başlığa yazmamalarını rica ediyorum.
LÜTFEN CİDDİYE ALIN!
SLOGANIMIZ: BİLİŞİM ÖĞRETMENLERİ HAYALLERİNİ İSTİYOR.
Ben diyorumki "ONURLU TÜM BT ÖRETMENLERİ BU EYLEME GELECEKLERDİR."
DERNEĞİMİZDEN UYGULAMADA GEREKLİ DESTEKLERİ BEKLİYORUZ. TEŞEKKÜRLER.
Tarih: OLABİLECEK EN KISA ZAMANDA OLMALI.
Birde ben Facebook kullanmıyorum işin sosyal medya ayağını bikaç arkadaşımızın organize etmesini rica ediyorum. Bana mesaj atabilirsiniz...
yeniden-kitlesel-eylem-f272/ Buradan il il organize olabiliriz.
LÜTFEN CİDDİYE ALIN!
SLOGANIMIZ: BİLİŞİM ÖĞRETMENLERİ HAYALLERİNİ İSTİYOR.
Ben diyorumki "ONURLU TÜM BT ÖRETMENLERİ BU EYLEME GELECEKLERDİR."
DERNEĞİMİZDEN UYGULAMADA GEREKLİ DESTEKLERİ BEKLİYORUZ. TEŞEKKÜRLER.
Tarih: OLABİLECEK EN KISA ZAMANDA OLMALI.
Birde ben Facebook kullanmıyorum işin sosyal medya ayağını bikaç arkadaşımızın organize etmesini rica ediyorum. Bana mesaj atabilirsiniz...
yeniden-kitlesel-eylem-f272/ Buradan il il organize olabiliriz.