Re: EN KİTLESEL EYLEMİN ZAMANIDIR!
Yapabileceklerimizi konuşalım hocam,desteklerinizi bekliyoruz.vex_alex' Alıntı:Değerli meslektaşlarım, forum sayfası üyelerinin çoğu devlet memuru. Diğerleri öğrenci veya bu platformdan yararlanan diğer arkadaşlarımız. Bazen bir talep iletiyorsunuz ve sanıyorsunuz ki tüm üyeler mesajınızı okudu. İş günü içerisinde ve aile hayatı içerisinde bazen bir hafta internete ve de özellikle bu sayfaya giremeyen arkadaşlarımız oluyor. Bir gün sabahı talep ile başlıyorsunuz sonra aramızda bazı arkadaşlarımız ki onların amacını anlamış da değilim olumsuz görüşlerini iletiyor, bu zümreden bir şey olmaz diyor ve daha sonra bu talebi yapan da aynı gün içnde pişman oluyor bir daha da o da bu siteye uğramıyor. Öncelikle şu zümre hakkında olumsuz yazı ileti yazanlar sizlerin amacı nedir? Siz kimin yanındasınız? Ne kazanacağınızı düşünüyorsunuz. Hep aynı kişiler genelde bir talebe karşı hemen olumsuz görüş yazıyorlar. Daha sonra bu siteyi her üyenin her gün bakamayabileceği gerçeği de akıllarda olmalı. Dernek yetkililerine yazı ve telefon ile başvurun veya hepimiz başvuralım. Dernek bizim adımıza eylem yapacaksak yasal bir izin alsın. Bireysel izin alamayız. Bir grup bir zümre adına kurulmuş bu dernek yasal zemini hazırlasın ve yasal hakkımızı yasal yollardan arayalım. Yasal izin alındıktan sonra kim neden gelmesin. BÖTE mezunu olup da formatörlükten müzdarip olmayan azınlıktadır düşünüyorum. Ama siz izin alınıp alınmadığı belli olmayan bir grev veya eyleme memurların katılmalarını bekleyemezsiniz. Eylem yapılacak gün de kendi içerisinde özel veya haati sebeplerle gelememiş arkadaşlarımız da olabilir. Mesela ben o ankaradaki eylemde askerde olduğum için gelemedin. benim gibi özel sebeplerle önemli sebeplerle gelememiş ama yürekten yanımızda olan arkadaşlarımız muhakkak olacaktır. Bu tüm gelemeyenleri ya da mazereti olsun olmasın gelmeyenlere laf söyleme hakkını size vermez. Kimsenin kimseye söz söyleme hakkı yoktur. Hepimiz yetişkin insanlarız. Korkuları ve endişeleri giderelim ve planlı örgütlü şekilde eylem yapacaksak yapalım. Dernek yetkilisi arkadaşlara soruyorum. Üye sayımız kaç? Yakın zamanda neler yapmayı planlıyorsunuz? Eylem planımız ya da planınız nedir? Eylem yapma taleplerine karşı tepkiniz nedir ve üye arkadaşlar olarak bizlerin tepkisi ne olmalıdır? Dernek olarak üyelerle yol haritası belirleme çalışmalarınız olacak mıdır? Bizler ile iletişime nasıl geçmeyi planlıyorsunuz?