hakları savunmak için yapılan eylemleri gördük diğer meslektaşların buna karşı tavırlarınıda gördük saçma sapan eleştirilerinide duyduk açıkçası umudum yok ve ben dürüst bir şekilde yokum...
Hocam il-il alt başlık açıp iletişime geçebilirsiniz. Siz kendi iliniz için yapabilirsiniz mesela bunu.pneuma_ex' Alıntı:Eyleme katılacak kişilerin ilindeki tüm bilişim öğretmenleriyle bir şekilde organize olması şart yoksa kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz.
Derneğimizden haber bekliyorum hocam. Sendikalar üzerinden olmasını istemiyorum, her düşünceden arkadaşımızın eyleme gelmesini istiyorum benosiris' Alıntı:Bartez hocam, bi liderlik yapacak mısın? yoksa konu kapanıp gidecek mi?
yucegok' Alıntı:ben Ankara eylemine katıldım yine katılırım.
Eylemde hem dersimizi isteyelim hemde formatorluk 8:00-15:00 olsun isteyelim.
pin_eses' Alıntı:yucegok' Alıntı:ben Ankara eylemine katıldım yine katılırım.
Eylemde hem dersimizi isteyelim hemde formatorluk 8:00-15:00 olsun isteyelim.
09:00-15:00
Bekliyoruz derneğin gündemine gelecek eylem, olmazsa bir sendika ile görüşülebilir ama umarım dernek düzenler. Birde kitle 500 olmadan olmasın diyorum ben. İlinizi organize edin sayın hocam...hcrturk' Alıntı:şu anda karar verilen çözüm yolu nedir? ne yapıyoruz... nerde nasıl ne şekilde???
Provakatör meslektaşım Söylediklerine imzamı atıyorumhichchi' Alıntı:komplo teorisi mi üretiyorum bilmiyorum ama ard arda yaşanan olaylar:
1. beden eğitimi dersleri kaldırılmaya çalışıldı beden eğitimi öğretmenleri ülke genelinde spor müsabakalarına katılmayacaklarını açıkladılar, bunun üzerine geri adım adıldı.
2. bt dersi kaldırıldı
3. arapça ve Hz Muhammedin hayatı seçmeli ders olarak getirildi
4. ülke genelinde okullarda bu dersler için 10.000 civarı ilahiyatçı alınacağı açıklandı.
arapça veya Hz. Muhammed'in hayatının seçmeli ders olmasına karşı değilim ancak, zaten sıkışık olan meb ilköğretim müfredatında yer açmaya ihtiyaç duyuldu. bu da bt dersleri kaldırılarak sağlandı. bu bana Osmanlı Devletini son zamanlardaki müsbet bilimlerden uzaklaşmasını hatırlatıyor...
Fatih projesi ile herkese tablet dağıtıldı, böylelikle öğrenciler de bt dersini kendiliğinden öğrenir diye düşünüldü galiba...
ülke genelinde 13.000 kusur bt öğretmeni var, şimdilik bu kadar kişiyiz,
biz sadece hak aramıyoruz aslında
bilimsellik ve gerçekçilik arıyoruz aynı zamanda, herkese tablet dağıtılarak öğrencilerin teknoloji ile olan sorunu çözülemez, araştırmalar gösteriyor ki teknolojik iyileştirmeler sorunun sadece %5'ini çözüyor...
bu ve bundan sonraki eylemlerde yine hep sizinle beraberim...
hichchi' Alıntı:komplo teorisi mi üretiyorum bilmiyorum ama ard arda yaşanan olaylar:
4. ülke genelinde okullarda bu dersler için 10.000 civarı ilahiyatçı alınacağı açıklandı.
Ah bunu idarecisi iyi olan arkadaşlarada bir anlatabilsek, bir gün karşına anlayışsız bir idareci çıkar hayatı zehreder..Mellifica' Alıntı:formatörlükte bi türlü dikiş tutturamadık çünkü her şeyi belirsiz, ucu açık. idarecisi insan olanlar sadece görevini yapıp rahat ederek formatörlüğü tercih ederken, görevler belirsiz olduğu için idarecisinden dolayı işkence çekenler formatör olmak istemiyorlar. o nedenle formatörlük için ortak bir karar alabileceğimizi zannetmiyorum.