barthez' Alıntı:Evet hocam adımda eylem güzeli İlk eylemde yerde yatan şahıs bendim Kimse ciddiye almadı ama olsun.osiris' Alıntı:Siz eylemlere katıldınız mı?
Durum farklı hocam ya altın golü yicez, yada......osiris' Alıntı:barthez' Alıntı:Evet hocam adımda eylem güzeli İlk eylemde yerde yatan şahıs bendim Kimse ciddiye almadı ama olsun.osiris' Alıntı:Siz eylemlere katıldınız mı?
Valla 2. eylemde 500 kişi gelecem dedi, 10 kişiydik bakanlığın önünde. çoğu eylemci öğrenciydi. Herkesin son dakikada işi çıkmıştı nedense. Birsürü kişiyi aradım eyleme gelin diye, ilçe toplantısında söz aldım durumu anlattım. 50-60 tane bilişim öğretmeni vardı. Fos çıktı fossss...
Burda konuşuyor 10larca karaktersiz(gelmeyenler için söylüyorum). biz orada sap gibi kalıyoruz 10 kişi.
Varsın yani :alkis:netame' Alıntı:Bu eyleme katılanlardan bazıları içlerindeki kini kus kus bitiremediler iki-üç kişi var kronik bunlarda, yaptığın işi insanların başına kakmakla ne geçiyor arkadaş eline, ne kendin bir şey kazanıyorsun ne zümren kazanıyor, insanların acizliklerini yüzlerine vurup durmakla ne yapmaya çalışıyorsun, gaza getirmeye çalışıyorsan öyle olmuyor o işler hakaret ederek kimse gaza gelmez, madalya mı asalım ulan boynunuza, bu btcilerden bir halt olmaz diye ilan mı verelim gazeteye, aynı teraneyi tekrarlayıp duruyorsunuz, ne yapınca rahatlayacaksanız söyleyin yapalım da bitsin kurtulalım çenenizden, ne zaman birisi eylem dese hemen aynı muhabbet...
Guncelbarthez' Alıntı:Lütfen başlığı sabitlermisiniz(Yönetim)
olmaz öylemfk' Alıntı:formatörlük görevlendirmeleri yapıldığı sürece eylemelere kimse gelmez. öğrencileri boşverin onlar daha çocuk. özel sektör açmış kollarını onları bekliyor sanıyorlar. Onlara da bel bağlamayın. Kısacası ben artık zümremden umudu kestiğim için "ne halimiz varsa görelim" modundayım. artı ek işler yapıp kendimin ve ailemin hayatını nasıl daha iyi yaparım modundayım. yani bende mod çok. ama eylem mod of forever. ne derneğimize üye oldum. ne çizgi tagemi takip ediyorum. iyi de halt ediyorum biliyorum ama öyle. her koyuna söyleyin bacaklarını uzatsınlar.
Hocam gideriz iyi bir basın duyurusu 200 kişide yeter, onurlu 200 onursuz 10 Binden iyidir. Ben okurum basın açıklamasını hitap gücümün iyi olduğunu söylerler. Dernek aracılığı ile hazırlanmış iyi bir metin lazım ama. Hocam gerçekten bu sefer ses getirir, bu aralar en önemli gündem bu...mfk' Alıntı:canını gerçekten sıkmak istemiyorum dostum ama bizim organize olmamız kesinlikle mümkün değil. 2 yıldır bunun mücadelesini veriyorum ama yok yok. Yoksa çektir edeceksin.
Tren kaçar o zaman kadar hocam.tarikbilge' Alıntı:Bence herkes önce derneğine sahip çıkmalı üye olmalı,üyeliklere göre belirlenecek il temsilcileri sonra bu işi organize edebilir.
eemree' Alıntı:Biz Ankara ya İstanbul dan otobüs tutup gittik 30-35 kişi biz gitmesek hepten rezil olunacakmış.
Ankara da ki BT cilerin %99,99 u kılını kıpırdatmadı.
Eylem İstanbul Taksim de olmalı Taksimde ki her eylem ses getiriyor.
Ankara dakilere BT cilere bel bağlamayın yok sayın, üniversiteler de zaten gelmez hala kış uykusundalar
Eylemde yine 250-300 kişi olur bence 2 kere denendi.
Yüzüne tükürülse şükür eden çok bizde.
Gerçi bir tek....neyse bunu yazarsam forumdan atılırım.
osiris' Alıntı:eemree' Alıntı:Biz Ankara ya İstanbul dan otobüs tutup gittik 30-35 kişi biz gitmesek hepten rezil olunacakmış.
Ankara da ki BT cilerin %99,99 u kılını kıpırdatmadı.
Eylem İstanbul Taksim de olmalı Taksimde ki her eylem ses getiriyor.
Ankara dakilere BT cilere bel bağlamayın yok sayın, üniversiteler de zaten gelmez hala kış uykusundalar
Eylemde yine 250-300 kişi olur bence 2 kere denendi.
Yüzüne tükürülse şükür eden çok bizde.
Gerçi bir tek....neyse bunu yazarsam forumdan atılırım.
İstanbuldan biri bişey mi deedi??????
Gelseler de seslerini bakanlığın önünde duysak. yanımızda saf tutsalar....
Size göre bela kimine göre nimet formatörlük, ama onlar da şartları daha iyi olsun ister eylemin yönü onların da isteğine göre belirlenirse onlar da yanaşır, asıl bu kesin ifadelerden sıyrılmadıkça insanlar eyleme yanaşmazdream81' Alıntı:bu formatörlük belası olduğu müdetçe kimse eyleme yanaşmaz.bi förmatörlük kalkarsa o zaman herkee eyleme gelir.