Liseyi geçen yıl bitiren Boydak Holding'in patronu Hacı Boydak'a göre, eğitim sisteminde revizyon şart. Boydak, bilgisayar veİngilizce gibi günlük hayatta sık kullanılan derslere ağırlık verilmesini istiyor.
53 yaşında liseyi bitirip 54 yaşında üniversiteye başlayan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, 4+4+4 eğitim sistemine yapılan itirazları anlamadığını söylüyor. Geçen yıl liseyi bitirdiğini hatırlatan Boydak, "3,5 yıllık eğitim süresince 170 kredi ders aldım. Bunun 40 saati edebiyat ama sadece 4 saati bilgisayar dersiydi. Mevcut eğitim sisteminin revize edilmesi gerekir." dedi. Boydak, "Müfredatta bazı derslerin saatinin fazla, bilgisayar gibi pratikte kullanılacak derslerin saati ise az. Eğitim müfredatı, gerçek iş hayatının gerekliliklerine karşılık vermeli. Bilgisayar ve İngilizce gibi günlük hayatta çok sık kullanılan derslere daha fazla ağırlık verilmesi gerekir. Milletvekillerimizin bu konuda çalışma yapmalarını ve müfredatı iş hayatının gerekliliklerine göre düzenlemelerini arzu ederim." diye konuştu.
Gazeteden alıntı yaptım.Adam ne güzel açıklamış..Biz hala anlatamadık bu durumu.