en son hangi filmi izlediniz?

Kodla Büyü
kelebeğin rüyasına gitmeyin konusu gibi verem olursunuz...

kelebeğin rüyası..hiç beğenmedim.. özellikle 2.yarısında bitse de gitsem dedim o derece..

Kasabadaki sır, peacock hiç beğenmedim, hatta bir ara kapattım. sonra 2 kat hızda sonuna kadar izledim.

yakopasa' Alıntı:
fana ve ghajini filmleri yönetmen amir khan. Mükemmel filmler mutlaka izleyin
fanaa bi dağ başında tesadüfen yeniden karşılaşmaları dışında hoş fillm.(filmin müziği çok güzel ara ara dinliyorum) ama sıralama yapacak olursak 3 idiot, yerdeki yıldızlar, fanaa, rang de basanti. diğer filmlerini izlemedim ama listemde üst sıralarda...

son iki ay içinde izlediğim güzel filmler... (tavsiye edilir)

Bourne'un Mirası - The Bourne Legacy (2012)
Flight 2012
Here Comes the Boom (Dikkat Yumruk Geliyor) 2012
Life of Pi (Pi'nin Yasami) 2012
Looper 2012
Ozgurluk.Yolu.2010
Skyfall 2012
Taken 2 2012
The.Dark.Knight.Rises.2012
Total Recall - Gercege Cagri (2012)
Zamana.Karsi.2011 (in time)
Can Dostum & Intouchables 2011
Django Unchained 2012

hakikatten amir khan filmleri çok güzel. 2 tanesini izledim şimdilik. 2si de birbirinden güzel
my name is khan ve
3 idiot u kesinlikle tavsiye ederim...

Celal ile Ceren . Tavsiye eder miyim ? İzlesen de olur izlemesen de olur arkadaşım :lol: Kesin kaçırma diyebileceğim bi film değil .

ThatBeatsAll' Alıntı:
nefbote' Alıntı:
Muhteşem ve Kudretli Oz 3D

ben de dün izledim.mariah careyli videosu kandırmıştı beni.her zamanki gibi yav nası oluyor da bu efektler oluyor sorularıyla çıkmmıştım salondan. :o :o

Özellikle balondan oz diyarındaki nehre düşerken ki sahneyi çok süper yapmışlar.

End_of_Watch_8.jpg

sağlam film

Arkadaşlar bu aralar filmlere dalmış durumdayım,akşam alıyorum note2 mi kulaklığımı takıp,uykumdan feragat edip film izliyorum mutlaka.En beğendiklerim ise Esaretin bedeli çok güzeldi.Sherlock homes-1 i izledim çok güzeldi.İkincisini bu gece izleyecem.6.his fena değil.forrest gamp güzeldi.Durağan bir film ama IQ su 75 olan bir adamın hayat hikayesini anlatıyor..İzledikçe yazarım...

filozof79' Alıntı:
Arkadaşlar bu aralar filmlere dalmış durumdayım,akşam alıyorum note2 mi kulaklığımı takıp,uykumdan feragat edip film izliyorum mutlaka.En beğendiklerim ise Esaretin bedeli çok güzeldi.Sherlock homes-1 i izledim çok güzeldi.İkincisini bu gece izleyecem.6.his fena değil.forrest gamp güzeldi.Durağan bir film ama IQ su 75 olan bir adamın hayat hikayesini anlatıyor..İzledikçe yazarım...

bir tamin edeyim sizin yaş 22-23 falan mı hocam ?

Geri