en son hangi filmi izlediniz?

Kodla Büyü
Skyfall

İstanbul öyle bir çekilmiş ki sanırsınız üçüncü dünya ülkelerinin birinde izbe bir köşe
Shangai bir cennet
manipülasyon fazla.

Zamana Karşı (in Time)
Ölümcül Deney 5 (Resident Evil 5)
Yedinci İşaret (the Seventh Sign)
Buz Devri 4 (Ice Age 4)
Chronicle
Tanrının Kitabı (the Book of Eli)

arkadaşlar izlediğiniz filmleri beğendiniz mi beğenmediniz mi onu da yazın. gerçi uzun hikayeyi tavsiye etmişti çoğu arkadaş sitede gittik ama film hitap etmedi bize pek. tv filminden farkı yok

X Project filmini seyrettim. Gençlik filmi, bence en iyi gençlik filmlerinden bir tanesi. Bekar genç arkadaşlar izleyebilir. :mrgreen:

Ipman, Skyfall, Alacakaranlık 4. Ipmanı buradaki tavsiyeler üzerine izledim dövüş sahneleri güzel. Skyfall son 25 senenin en iyi 007 filmi dediler, ben öyle pek bişey bulamadım. Aksiyon açısından istanbuldaki sahneler güzel ama ülke tanıtımı açısından pek öyle değil. Alacakaranlık4 daha önceki filmleri izleyenler için 1 ve 2 den iyi değil, 3ten iyi. Yine de 4 yıldız çalışır benden.

The Bourne Legacy (2012) dün izledim çok hoşuma gitti. aksiyonu baya yüksek dozaşda bir film. laboratuardaki katliam ve motorsiklet sahnelerine bayılacaksınız. çoğu film sıkar beni bu maşallah seri seri izlettirdi :D

Moskovanın Şifresi - Temel. Sanırım film sektörümüzün gelişmesi uzun yıllar alacak.

"Dedemin insanları" gerçekten güzel bi filmdi, izleyin mutlaka derim.. çok beğendim ben..

Evim Sensin'i izlemek gibi bi hataya düşmeyin sakın, ben o hataya düştüm siz düşmeyin.... İnternette dolaşan güzel yorumlara aldanmayın, bu yorumları da kim yapıyor anlamıyorum zaten, film ekibi sanırım.... Konu güzel ama işleniş berbat ötesi... Saçma...

Geri