en son hangi filmi izlediniz?

Kodla Büyü
Rüzgara Karşı'' Alıntı:
tunaböte' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:
aksiyon-macera türünde film önerisi olan var mı?
127 Saat 127 Hours macera(aksiyon) filmi ve çok güzel diye duydum arkadaşlardan hocam..
onu izlemiştim hocam, sıkıcı geldi bana
"Düşmanı Korurken" tavsiye ederim . Sadece Denzel Washington desem yeterli olur sanırım ;)

Benim Adım Khan
(My Name İs Khan)

mutlaka izleyin.. çok güzel bi filmdi.. Yerdeki Yıldızları izlemediyseniz önce onu izleyin sonra Khan'ı izleyin..

ogretmen_pc' Alıntı:
Benim Adım Khan
(My Name İs Khan)

mutlaka izleyin.. çok güzel bi filmdi.. Yerdeki Yıldızları izlemediyseniz önce onu izleyin sonra Khan'ı izleyin..

my name is khan çok güzel gerçekten.çok anlamlı.çok şey öğretiyor."My name is Khan and I am not a Terrorist"

ogretmen_pc' Alıntı:
Benim Adım Khan
(My Name İs Khan)

bende izledim çok güzel bir film gerçekten

Dün akşam "bir amerikan suçu" nu izledim. Gerçek hayattan alıntı ve beterin beteri varmış diyeceğiniz bir film. Kesinlikle tavsiye ederim.

gakgos1903' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:
tunaböte' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:
aksiyon-macera türünde film önerisi olan var mı?
127 Saat 127 Hours macera(aksiyon) filmi ve çok güzel diye duydum arkadaşlardan hocam..
onu izlemiştim hocam, sıkıcı geldi bana
"Düşmanı Korurken" tavsiye ederim . Sadece Denzel Washington desem yeterli olur sanırım ;)

denzel amcamız şu sıralar vay be dedirtecek film çekmez oldu. bunu bir denzel hayranı olarak söylüyorum malesef. mesela gazap ateşi filmi vardı. ordaki performansı vay beeeee dedirtiyordu. veya john q. eski filmleri çok daha güzel yani. şimdikilerde senaryo yok malesef. ya da senaryo zayıf.

The Secret in Their Eyes

şimdiye kadar neden izlemediğime pişmanım..2 saatin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz, çok başka yerlere götürüyor sizi film...tabi aksiyon sevenler izlemesin sakın...

the woman in black..hayaletli gerilim filmi, harry potterdaki çocuk oynuyo.. sonunu pek beğenmesem de izlenebilir..

Biraz önce izlediğim film
İyilik yap iyilik bul
Yorumum: Aman aman bir film değil hatta çoğu zaman sıkıcı.. Zorda kalırsanız izleyebilirsiniz.. :P

Biraz önce sinemada uzun hikayeyi izledim, kitabını da okumuştum, filmi de çok beeğndik eşimle :) uzun zamandır sinemaya gitmemiştik, bu film çok iyi geldi:)

Bugün Uzun Hikaye yi izledim sinemada. Hayata dair güzel bir hikaye izlemek isterseniz bu filmi mutlaka izleyin, ve sonunda ki şarkı bitene kadar salondan ayrılmayın.

Battleship izledim
görsellik gerçekten güzel ama konu onun yanında biraz zayıf kalmış
benim gibi görsellik ve aksiyon sevenler için tavsiye ederim

çanakkale 1915 dün izledim, sahneler arası geçişler olmasa çok daha iyi olabilirdi ama yine de beğendim.
tavsiye ederim.

Çanakkale 1915.. Kesinlikle tavsiye ediyorum.. Çok başarı bir film olmuş

Geri