en son hangi filmi izlediniz?

Kodla Büyü
Bu forumda yazılan filmlerin birçoğunu izledim gerçekten güzel filmler tavsiye ediliyor. Ama film başlıklı başka bir konuda da yazdığım gibi BİR ZAMANLAR ANADOLU' DA filmi hiçbir şey anlatmıyor arkadaşlar. Kesinlikle uzak durun. Tamam dram filmi öyle akıp gitmez ama anlatmak isteği birşey olur. Bi hikayesi olur. Yok arkadaş. İlla dramsa eskilerden Uçurtmaları vurmasınlar, yabancılardan Paramparça Aşklar Köpekler, yenilerden Babam ve Oğlum.

şu an indirmekte olduğum filmler

-Abraham Lincoln vampir avcısı
-cehennem melekleri 1 ve 2 (tavsiye aldım güzel diye)
-the amazing spiderman
-the raid
-the secret in their eyes

ateş almaz -fireproof, evliliği sıkıntılı geçenlerin izlemesini tavsiye ederim.

uzun hikaye. bugun izledim. filmin sonunda birseyler eksik kaliyor ama gercekten harika bir film. duygu otesi... tavsiyedir...

cehennem meleklerini izledim süper aksiyon var kadro da süper izleyin :+1:

Hachiko: Bir Köpek Hikayesi

İmdb puanı 8.1, sadakat kelimesinin anlamını bir daha unutmamak üzere öğretiyor. Ağlama garantili....

the descent 1-2, insidous , the road ,korku kapanı harika filmler tavsiye ederim gerilim ağırlıklı filmler

belki eski olacak ama esaretin bedeli yeşil yol hayat güzelder pianist schindlerin listesi akıl oyunları süper filmler:d

4 gündür aralıksız film izliyorum :)

terminatör serisi- naked- unforgiven- das boot- persona- inside job- what the bleep do we know...

manhem' Alıntı:
the_korsan' Alıntı:
kaybil' Alıntı:
cehennem meleklerini izledim süper aksiyon var kadro da süper izleyin :+1:

Kadro müthiş, bunlar gençliklerinde beraber oynayacaktı asıl, posaları çıktıktan sonra birleştiler ancak :)

şimdi posaların 5 i ancak 1 yapıyor hocam :D
valla posa mosa ama adamlar tüfek gibi oynamış :D
jason statham varsa filmde izlenir

7 kocalı hürmüz çoğunuz izlemiş olabilir kadro güzel senaryoda güzel komedi müzikal eğlenceli bir film izlemeyenlere tavsiye ederim...

Geri