:+1:erfatm' Alıntı:Real Steel
ridade' Alıntı:Entelköy Efeköye Karşı (Konu iyi-kötü kapışır iyi kazanır tarzdaydı ama bunların şivesine bayılıyorum Akdeniz ve Ege şivesi harika)
müthiş bir film. ayrıca başroldaki Aamir Khan 'ın 3 aptal filmini ise şiddetle tavsiye ederim.sabr41' Alıntı:En son izlediğim film:Yerdeki yıldızlar (Her çocuk özeldir).Çok güzel bir film tavsiye ederim...
sgulkurusu' Alıntı:müthiş bir film. ayrıca başroldaki Aamir Khan 'ın 3 aptal filmini ise şiddetle tavsiye ederim.sabr41' Alıntı:En son izlediğim film:Yerdeki yıldızlar (Her çocuk özeldir).Çok güzel bir film tavsiye ederim...
evet hocam, haklısınız. ben çok sayfa açıldığı için okumadna yazmıştım. ama gördümki zaten bir çok kişi tarafından keşfedilmiş bir aktörmüşMerhoom' Alıntı:sgulkurusu' Alıntı:müthiş bir film. ayrıca başroldaki Aamir Khan 'ın 3 aptal filmini ise şiddetle tavsiye ederim.sabr41' Alıntı:En son izlediğim film:Yerdeki yıldızlar (Her çocuk özeldir).Çok güzel bir film tavsiye ederim...
İçinde Aamir KHAN olan filmler kesinlikle izlenir hocam. Bence hint sineması kendi kişiliği olan, karakteristik özellikleri olan ve ülkemiz sinemasından heryönden daha iyi olan bir sinema. Elbette çok absürd kaçan kahramanlık filmleri var. Hint ve güney kore sineması film izlemeyi gerçekten seven insanlar için büyük bir deniz. Hint ve güneykore sinemasını şiddetle ve ısrarla tavsiye ediyorum.
ozgulhoca' Alıntı:oğlumla beraber "müzede bir gece2" yi seyrettik.
oğlumun tepkisi: sabah olunca da müzede bir sabah'ı mı izleyeceğiz..
yirim :++: