çok azını izleyebildim kızım izin vermedi :wink:ozlem22' Alıntı:trt1'de dün gece yapay zeka vardı..bin kere izlesem de sıkılmam, her izleyişimde ağlarım..
mavi85' Alıntı:Bana Bir Soygun Yaz
yerli,komedi, çok güldüm.
aynen. ben de geçen hafta tesadüfen bi arkadaştan alıp izledim, çok eğlenceli oldu sağ salimden sonra. ne içiyon sen "çay" diyo orda koptum ben de.ThatBeatsAll' Alıntı:mavi85' Alıntı:Bana Bir Soygun Yaz
yerli,komedi, çok güldüm.
Hacamat abi bomba hocam,hele filmin başındaki o idam mahkumunun hikayesi ve hacamatın anlatırken ki ifadeleri... yine gülesim geldi labda kimse yokken açım iki daha güleyim :lol:
hbasdereli' Alıntı:Konuya yazanların 3/2 si Hint filmi izlemiş. Belirtilen filmler güzel ama ben sevemedim bir türlü çirkin çirkin adamlar kalkıp hiçbirşey yokken dans etmeye başlamalar falan
Daha da güzel olması gerekiyordu. Kurguda kopmalar ve sanatsal kaygı namına sıkıcı anlar olsa da 2. bölümden itibaren duygu yoğunluğu hat safaya çıkıyor. Helede bir kaç arkadaşınızı yurt dışında bulunan bu kurumlara yolcu ettiyseniz. :+1:akan' Alıntı:selam çok güzeldii.
link var mı hocam?mavi85' Alıntı:kızıl nehirler-------------------polisiye, güzel film.
2009’un favori korku/gerilim filmlerinden “Evdeki Düşman” (Orphan) anne baba olmanın sıkıntılarını ‘evlat edinme’ üzerinden ele alan ve kurduğu ürpertici atmosferle izleyenin sinirlerini bozan bir seyirlik.Up in the Air”le son Akademi Ödülleri’nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında yarışan Vera Farmiga ile kuşağının yetenekli isimlerinden Peter Sarsgaard bir karı-kocayı canlandırıyorlar. Bilhassa Farmiga’nın performansı müthiş.mavi85' Alıntı:evdeki düşman---2009-gerilim
:+1:zannaz' Alıntı:Umut ışığım :+1: