melgin' Alıntı:Benim adım Khan, hint filmi, ben beğendim.
aynı ilmi aynı anda paylaşmışız
şimdi de Her Çocuk Özeldir izliyicem hocam bakalım o nasıl. Hint filmi o da...
melgin' Alıntı:Benim adım Khan, hint filmi, ben beğendim.
aynı ilmi aynı anda paylaşmışız
Arkadaş ben de mi sorun var acaba. ikisi de güzel değildi bence. Türk sineması özellikle komedi kısmı cıvıttı iyice...mavi85' Alıntı:aynen. ben de geçen hafta tesadüfen bi arkadaştan alıp izledim, çok eğlenceli oldu sağ salimden sonra. ne içiyon sen "çay" diyo orda koptum ben de.ThatBeatsAll' Alıntı:mavi85' Alıntı:Bana Bir Soygun Yaz
yerli,komedi, çok güldüm.
Hacamat abi bomba hocam,hele filmin başındaki o idam mahkumunun hikayesi ve hacamatın anlatırken ki ifadeleri... yine gülesim geldi labda kimse yokken açım iki daha güleyim :lol:
Özet & detaylar
Onur Ankara’ya bir işini çözmek için yola çıkarken, arkadaşı Hacamat Hüso ona, Ankara'da bir tanıdığı teslim edilmek üzere bir kutu şekerleme teslim eder.
Onur'un uzatmalı sevgilisi olan Leyla, aldatıldığı kanısına varır ve çıkan tartışma sonucu Onur'un bütün eşyalarını, şekerleme kutusu da dahil olmak üzere yakar. Onur, sokakta peş parasız kalınca çocukları arkadaşları soluğu Fiko ile Süleyman evinde alır. Fakat 2 gün sonra Hacamat Hüso adamları, üçünü de yaka paça evden çıkartarak bir depoya getirir ve güzelce döverler. Zira başlarına büyük bela sarmışlardır. Hüso'nun onur'a emanet ettiği ve Leyla'nın yaktığı şekerleme kutusunda şeker değil, teslim edilmesi gereken 50 bin euro vardır!
Yönetmenliğini Biray Dalkıran'ın senaristliğini ise İnci Uluçay'ın üstlendiği komedi filminin kadrosunda ise televizyon ve tiyatro dünyasından aşinası olduğumuz Hakan Yılmaz, Sera Tokdemir, Mehmet Özgür, Hazel Çamlıdere, Mehmet Usta, Çetin Altay, Umut Oğuz gibi isimler yer alıyor.
ÖZET: Colin, karısının ihaneti nedeniyle sıkıntılı günler geçirmektedir. Arkadaşları Old Man Peanut, Meredith, Archie ve Mal ile beraber karısının Fransız sevgilisini kaçırır. Colin, intikam isteğiyle yanıp tutuşurken bir yandan da içine düştüğü vicdan azabı ve kederle mücadele eder.
“Sekiz yaşındaki Tim ve annesi Sarah sinemadan eve dönerken Bob isminde psikopat bir taksi şoförü tarafından kaçırılır. Bu Tim ve annesinin beraber son yolculukları olacaktır. Bob, çocuğun annesini öldürür ve Tim’i tutsak alır. Cinayetlerine devam eden Bob, her cinayet sonrası etrafı küçük Tim’e temizlettirir. Birkaç başarısız kaçma girişiminden sonra Tim’i sadece evin içerisinde gezinebileceği uzunlukta bir zincire bağlar. Tim’in ismi artık Rabbit olmuştur. Seneler geçtikçe Bob Rabbit’e anatomi ve insan davranışları dersi vermeye başlar. Ergenliğe girdikten sonra Bob tarafından kendi cinayet serisine başlamak için baskı gören Rabbit’in önünde iki yol vardır: ya Bob’un ayak izlerini takip edip bir seri katil olacaktır, ya da son bir kez özgürlüğe kaçmayı deneyecektir.”