Aynen.. Adam şuanda Türkiyede en çok sevilen ve izlenen adam ama tek bri dublajlı filmini görmedik..06Davut' Alıntı:Dil.Chahta.Hai.2001 Aamir khan ın filmi
3 arkadaşın öyküsü çok güzeldi. ilk başta sakin sıkılırım sanmıştım izledikçe filmi yanıldığımı anladım
tavsiye ederim güzel film tek eksik yanı alt yazılı
gider amerikanın beş para etmez filmlerini tr ye çevirirler ama başyapıt başka filmleri çevirmezler.
ordinaryus' Alıntı:Aynen.. Adam şuanda Türkiyede en çok sevilen ve izlenen adam ama tek bri dublajlı filmini görmedik..06Davut' Alıntı:Dil.Chahta.Hai.2001 Aamir khan ın filmi
3 arkadaşın öyküsü çok güzeldi. ilk başta sakin sıkılırım sanmıştım izledikçe filmi yanıldığımı anladım
gider amerikanın beş para etmez filmlerini tr ye çevirirler ama başyapıt başka filmleri çevirmezler.
06Davut' Alıntı:ordinaryus' Alıntı:Aynen.. Adam şuanda Türkiyede en çok sevilen ve izlenen adam ama tek bri dublajlı filmini görmedik..06Davut' Alıntı:Dil.Chahta.Hai.2001 Aamir khan ın filmi
VAR HOCAM BİR TANE FİLMİ TR DUBLAJ LI GERİ KALANLAR HEP ALT YAZILI
LAGAAN ADLI FİLMİ TÜRKÇE GERÇİ O FİLM GERÇEK BİR OLAYDAN ALINTI İMİŞ,