en son hangi filmi izlediniz?

Kodla Büyü
"can dostum" (1997 ve 2011, 2 ayrı film, ikisi de birbirinden güzel, tavsiye ederim...)

bu ara film değilde dizi izliyorum.... breaking bad olumsuz içeriği dışında çok güzel bir dizi....

Film tavsiyesi almaktansa; filmlerin yorumlarını,fragmanlarını, ödül ve puanlarını araştırsanız size daha uygun filmlere yönelik daha net kararlar verebilirsiniz. 8)

The Disconnect sosyal paylaşım siteleri ve gençliği içeren güzel bir dram filmi tavsiye ederim. The Heat ise güzel bir komediydi izlenebilir..

The Disconnect sosyal paylaşım siteleri ve gençliği içeren güzel bir dram filmi tavsiye ederim. The Heat ise güzel bir komediydi izlenebilir..

Günah sehri (2005)
http://www.imdb.com/title/tt0401792/

tavsiye ederim, izlemeseniz de pek fazla bir şey kaybetmiş olmazsınız, izlerken mantığınızı bir kenara bırakın.
Filmin bir kısmında Harry Potter'ı resmen yemişler, tanıyamayacaksınız.

Sincity.jpg

review_sin.jpg

2005_sin_city_wallpaper-normal.jpg

sin-city-movie.jpg

cannibal.jpg

sin-city-marv-kevin1.jpg

sin-city-yellow-bastard.jpg

sin-city-dwight-gail.jpg

En son Kelebeğin Rüyası filmine gittik. Fazla şiirsel edebi. Edebiyatı sevenler ve duygusal filmden hoşlananlar için... :cry: :cry:

Düşüş (2006)
"The Fall" (original title)
http://www.imdb.com/title/tt0460791/
Bir çocuğa anlatılan bir hikaye, izlenmemesi pek fazla birşey kaybettirmez, ancak orjinal bir yapım.
1920'lerin Los Angelesı'ndayız. Kolu kırıldığı için Los Angeles Hastanesi'nde yatmakta olan 10 yaşındaki Alexandria, burada filmlerde dublörlük yapmakta olan Roy ile tanışır.

Bir çekim sırasında sakatlandığı için yataktan çıkamayan Roy, Alexandria'ya Vali Odious'tan çeşitli sebeplerden nefret eden ve onu öldürmek isteyen 6 adamın hikayesini anlatmaya başlar. Fakat Roy, yaşadığı sorunlar sebebiyle hikayeyi giderek daha karamsar bir hale sokar. Bir süre sonra masal ile gerçeği birbirine karıştıran Roy, kendi acılarından kurtulmak için Alexandria'yı da kullanmaya başlayacaktır.

Ülkemizde de If İstanbul kapsamında gösterilen film, Berlin Film Festivali'nden de ödülle döndü. Tarsem Singh'in 18 farklı ülkede, 26 farklı gerçek mekanda çekimlerini gerçekleştirdiği The Fall'da hiç özel efekt kullanılmadı. Yönetmenin titizliği sonucu çekim ve post-prodüksiyon aşaması 4 yıl süren film, ilk geniş gösterimini ancak 2008’de yapabildi.
the_fall_movie_poster.jpg

Fall04.jpg

up-thefall.jpg

fall-trl-img.jpg

thefall_6.jpg

Jack Racher..
Ama artık Tom Cruise un bu rolleri bırakması lazım daha bi yaşına uygun rollerde olsa iyi olur.. :D

Kalitesine göre değişmekle birlikte 360p'de izlediğinizde yaklaşık 300-400 MB harcayabilir.
Ben de en son Kaptan Phillips 8.1/10 filmini izledim. Somali civarındaki bir korsan saldırı olayını anlatmış, biraz belgesel tadında olmuş.
İzlenebilir.

ölümsüz polisler izledim ikinci kez izlenmez

sadece aksiyon biraz eğlence sağlam konu yok şaşırtıcı bir şeyde yok eh işte.

erkek tarafı testosteron filmini izledik sinemada. iğrenç kere iğrenç. para verip falan izlemeyin sakın. olayın tamamı kapalı bir mekanda geçiyor. esinlenerek çekilmiş bir film.

Geri