en son hangi filmi izlediniz?

Kodla Büyü
The Colony
http://www.imdb.com/title/tt1160996
Kod:
Dünya bir iklim felaketi yaşamış ve binlerce yıl sonra tekrar buz devrine girmiştir. Güneşin görünmediği yeryüzünde her taraf karlarla kaplıdır. Çıkan büyük kıtlık sonrası dünya nüfusunun çok büyük bölümü yok olmuştur. Hayatta kalmayı başaran bir grup insan bir yeraltı sığnağında koloni kurarak yaşamlarını sürdürmeye çalışmaktadırlar. Fakat bir gün beşinci koloni olarak adlandırılan bir bölgeden çağrı sinyali alırlar. Kolonide çağrıya cevap vermek istemeyenlere karşı Briggs önderliğinde bir ekip kurulur ve olan biteni öğrenmesii çin 3 kişi sinyalin geldiği bölgeye doğru gider. Fakat burada karşılaştıkları hayatta kalmış ama canavarlaşmış insanlardır.Filmin yönetmenliğini Jeff Renfroe üstlenirken oyuncu kadrosunda Laurence Fishburne, Kevin Zegers, Bill Paxton gibi isimler yer alıyor.

MV5BNzAzNzEzNDA4OF5BMl5BanBnXkFtZTcwOTUwODA3OQ@@._V1_SX214_.jpg

thecolony_2-560x700.jpg

the-Colony-zeger-fishburn-560x705.jpg

the_colony1.jpg

the_colony_2.jpg

http://www.imdb.com/title/tt3347976
Düğün Dernek

Düğün Dernek izle. Türkiye'nin parlayan yıldızları Ahmet Kural ve Murat Cemcir Çalgı Çengi'den sonra yeni sinema filmi Düğün Dernek'le izleyici karşısında.
Düğün Dernek filminin özeti. Başrolleri Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Barış Yıldız, Şinasi Yurtsever ve İnan Ulaş Torun'un paylaştığı filmde sayı olarak bir bu kadar daha konuk oyuncu bulunuyor. Sivas'ta bir köy düğünü yapmaya kalkan 3 kafadar, Tüpçü Fikret, (Ahmet Kural), Boksör Çetin (Murat Cemcir), Ismail (Rasim Oztekin) Köylü İsmail oğlu Tarık'ın birgün bayram sabahı yaptığı sürprizle sevinir. Ama Tarık'ın ziyaret yerine köye geliş amacı farklıdır. Tarık babası İsmail'e kız arkadaşı Marika'yla evlenmek istediğini söyler. Köyün adetlerini yerine getirmeye çalışan İsmail oğluna sazlı sözlü bir düğün yapmak için arkasına Tüpçü Fikret, Boksör Çetin ve köyün öğretmeni Saffet'i de alarak Tarık'ın düğününü yapmaya karar verirler ama bu düğünü yapmaları için önlerinde sadece 10 gün vardır. Tüpçü Fikret Sivas Otel sahibinin (Sırrı Süreyya Önder) asker arkadaşı olmasından dolayı ondan bir ricası olacaktır. Düğün otelde yapmak için ricada bulunacaktır. Görüşmeye gittiği anda büyük bir anlaşma içersinde olan otel sahibi Fikret'in gelişiyle işler tersine dönecektir. ve Tüpçü Fikret'i piknik tüpüyle dövüp gönderecektir. Boksör Çetin ise annesine gelinlik dikmesi için yardım isteyecektir. Ama unuttuğu bişey vardır ki annesinin gelinliği dikecek dermanı yoktur. Çünkü annesi kördür. ve bu körlük köy halkı tarafından dalga konusu olmuştur bile. Saffet ise Emel Sayın'ın akrabası olduğu iddia ederek düğüne onu çağıracağını söyler ve bütün işler her yönüyle ters gitmeye başlar. Düğün Dernek filmi ise bu olaylardan sonra izleyiciyi gülmeye krizine sokmaya başlıyor. Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in performansıyla zirveye çıkan bir film Düğün Dernek.
files.php

d%C3%BC%C4%9F%C3%BCn-dernek-filmi.jpg

0000504562.jpg

0000504563.jpg

0000504564.jpg

0000504565.jpg

0000504566.jpg

0000504567.jpg

0000504568.jpg

0000504569.jpg

0000504572.jpg

0000504571.jpg

0000504570.jpg

0000504573.jpg

d%C3%BC%C4%9F%C3%BCn-dernek-filmi-1.jpg

D%C3%BC%C4%9F%C3%BCn-Dernek.jpg

Korku Seansı
güzel film izleyin bence gerçek bir hikayeden esinlenilmiştir...

Yerçekimi - SANDRA BULLOCK

Ekli dosyalar

• Yerçekimi.jpg
    Yerçekimi.jpg
    343.4 KB · Görüntüleme: 788
"Captain Philips"

Heyecanlı film ama benim için hayal kırıklığı oldu, Tom Hanks' in parası bitti heralde; buram buram amerikanın güç gösterisi kokan standart hollywood filmi olmuş. Heyecan için izlenir ama çok da bir şey beklemeyin.

Animasyon sevenler için "Cloudy With a Chance of Meatballs 2 (Köfte Yağmuru 2)", ilki gibi bu da çok güzeldi.

PAN'IN LABİRENTİ

Ekli dosyalar

• PAN'IN LABİRENTİ.jpg
    PAN'IN LABİRENTİ.jpg
    301.8 KB · Görüntüleme: 483
Sihirbazlar Çetesi
Arkadaşlar mutlaka izleyin ve izlettirin.. :D
Gerçekten mükemmel bir film kurgu harika..

Kelimeler Yetmez
Eddie Murphy

Ekli dosyalar

• kelimeler yetmez.jpg
    kelimeler yetmez.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 461
Bu düğün derneği ben niye beğenmedim acaba. İşler güçlerin tüm bölümlerini izlemiş olmama ve Ahmet Kuralı sevmeme rağmen beğenmedim. film çok basit geldi bana, sanki 8-16 yaş arasına hitap ediyo. Dizi de bile daha kaliteli espiriler vardı. Behzat Ç. Ankara yanıyoru izledim. Onlar dizideki çizgiyi devam ettirmişler.

Geri