Prisoners - Tutsak
Kesinlikle izlemeyin ve izletmeyin.. :x
Neden hocam? Tavsiye üzerine indirmiştim daha izlemedim. Güzel değil mi?ordinaryus' Alıntı:Prisoners - Tutsak
:+1:KingSkrupellos' Alıntı:Pasifik Savaşı. Çok güzel bir film. Tavsiye ederim.
Hocam şayet kurguyu önemseyen dikkatli bir izleyiciyseniz asla izlemeyin derim..serdemir' Alıntı:Neden hocam? Tavsiye üzerine indirmiştim daha izlemedim. Güzel değil mi?ordinaryus' Alıntı:Prisoners - Tutsak
thor 1 güzeldi, 2'yi tavsiye eder misiniz?Fender' Alıntı:Thor 2
İkincisi daha güzel.Rüzgara Karşı'' Alıntı:thor 1 güzeldi, 2'yi tavsiye eder misiniz?Fender' Alıntı:Thor 2
Beklediğim gibi değildi ama en güzel yanı en sonuydu.ordinaryus' Alıntı:Hocam şayet kurguyu önemseyen dikkatli bir izleyiciyseniz asla izlemeyin derim..serdemir' Alıntı:Neden hocam? Tavsiye üzerine indirmiştim daha izlemedim. Güzel değil mi?ordinaryus' Alıntı:Prisoners - Tutsak
Spoiler yapmak istemem ama 150 dakikalık filmin 120 dakikasında anlatılanlarla son 30 dakikanın hiçbir alakası yok..
1080p si indirmiştim 12gb boşa gitti deseneordinaryus' Alıntı:Hocam şayet kurguyu önemseyen dikkatli bir izleyiciyseniz asla izlemeyin derim..serdemir' Alıntı:Neden hocam? Tavsiye üzerine indirmiştim daha izlemedim. Güzel değil mi?ordinaryus' Alıntı:Prisoners - Tutsak
Spoiler yapmak istemem ama 150 dakikalık filmin 120 dakikasında anlatılanlarla son 30 dakikanın hiçbir alakası yok..
izledim güzeldi :=)hasari' Alıntı:İkincisi daha güzel.Rüzgara Karşı'' Alıntı:thor 1 güzeldi, 2'yi tavsiye eder misiniz?Fender' Alıntı:Thor 2
Ben beğenip önermiştim ama sanırım herkes beğenmiyor.Rüzgara Karşı'' Alıntı:izledim güzeldi :=)hasari' Alıntı:İkincisi daha güzel.Rüzgara Karşı'' Alıntı:thor 1 güzeldi, 2'yi tavsiye eder misiniz?Fender' Alıntı:Thor 2
pasifik savaşları da güzel filme benziyor?
Aynen Hocam..serdemir' Alıntı:1080p si indirmiştim 12gb boşa gitti deseneordinaryus' Alıntı:Hocam şayet kurguyu önemseyen dikkatli bir izleyiciyseniz asla izlemeyin derim..serdemir' Alıntı:Neden hocam? Tavsiye üzerine indirmiştim daha izlemedim. Güzel değil mi?ordinaryus' Alıntı:Prisoners - Tutsak
:+1:bilogrt38' Alıntı:Kelebeğin Rüyası
2 de işler çözülüyor,ölenler kalanlar üf...Rüzgara Karşı'' Alıntı:thor 1 güzeldi, 2'yi tavsiye eder misiniz?Fender' Alıntı:Thor 2