toprak60' Alıntı:bence "gravitiy" iyi film
sinemada 3d izledim, mükemmel film
özellikle filmin ilk dakikalarındaki sahne :+1:
Bu film 3D de manalı zaten. Konusu falan tamamen 3D ye göre bence. Yoksa pek bişey çıkmazdı...
toprak60' Alıntı:bence "gravitiy" iyi film
sinemada 3d izledim, mükemmel film
özellikle filmin ilk dakikalarındaki sahne :+1:
ejdeharr' Alıntı:arkadaşlar gravitiy ve her sakın izlemeyin vaktinize yazık , hepsi şişirme filmler , aldıkları puanların filmi değil ikiside :-1:
ejdeharr' Alıntı:arkadaşlar gravitiy ve her sakın izlemeyin vaktinize yazık , hepsi şişirme filmler , aldıkları puanların filmi değil ikiside :-1:
klebsiella' Alıntı:ejdeharr' Alıntı:arkadaşlar gravitiy ve her sakın izlemeyin vaktinize yazık , hepsi şişirme filmler , aldıkları puanların filmi değil ikiside :-1:
Herkesin izleyeceği film kategorileri vardır.
Verilen oylara bakarsanız siz hariç filmi beğenenler çoğunlukta demek ki.
Vaktinizi boşa harcamak için aynı türden filmleri izlemeye devam edin o zaman.
Aynen katılıyorum,bilogrt38' Alıntı:Jim Carry - Aman Tanrım
Güzel bir komedi. Tavsiye ederim...
ordinaryus' Alıntı:Ceset - http://www.sinemalar.com/film/217808/the-body
Arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim.. İzleyin ve izlettirin..
İspanyollar bile ne filmler yapıyorlar ama birde bize bak..
adamlar iki telsiz kaydı 1 ölü astronot 3 ölü mürettebat, 5-6 dakika sonra ölen bir astronot ve filmin geri kalan tüm zamanında sadece 1 kişi ile 7 oscar aldılar iyi mi...sadoo_' Alıntı:gravity çok konuşulmuş son mesajlarda
ev arkadaşımla beraber izledik o yarıda bıraktı gitti ben çok nadir yarıda film bırakmışımdır o yüzden inat ettim izledim
3D izleyenler filmin tadını almışlardır çünkü filmde gerçeklik çok yüksek ve görüntüler filan çok iyi. ama içi biraz boş kalmış bana kalırsa.
Yinede güzeldi. 7 tane oscarı hak ediyor mu? Kesinlikle hayır
mozkan7' Alıntı:ordinaryus' Alıntı:Ceset - http://www.sinemalar.com/film/217808/the-body
Arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim.. İzleyin ve izlettirin..
İspanyollar bile ne filmler yapıyorlar ama birde bize bak..
bu yorumu okuyup izledim gerçekten harika filmmiş.... mutlaka izleyin...
mustitosya37' Alıntı:47 ronin - pek etkileyici değildi.