en son hangi filmi izlediniz?

Kodla Büyü
toprak60' Alıntı:
bence "gravitiy" iyi film
sinemada 3d izledim, mükemmel film
özellikle filmin ilk dakikalarındaki sahne :+1:

Bu film 3D de manalı zaten. Konusu falan tamamen 3D ye göre bence. Yoksa pek bişey çıkmazdı...

ejdeharr' Alıntı:
arkadaşlar gravitiy ve her sakın izlemeyin vaktinize yazık , hepsi şişirme filmler , aldıkları puanların filmi değil ikiside :-1:

yerçekimi(gravity) filminden aklımda kalanlar : boşluk sadece boşluk

The Wolf of Wall Street (Para Avcısı); Güzel bir film diyebilirim ancak insanı kumara, uyuşturucuya ve cinselliğe ittiği de bir gerçek :?

patron mutlu son istiyor, internete düşmüş... yeni gördüm.

ejdeharr' Alıntı:
arkadaşlar gravitiy ve her sakın izlemeyin vaktinize yazık , hepsi şişirme filmler , aldıkları puanların filmi değil ikiside :-1:

Herkesin izleyeceği film kategorileri vardır.
Verilen oylara bakarsanız siz hariç filmi beğenenler çoğunlukta demek ki.
Vaktinizi boşa harcamak için aynı türden filmleri izlemeye devam edin o zaman.

klebsiella' Alıntı:
ejdeharr' Alıntı:

Herkesin izleyeceği film kategorileri vardır.
Verilen oylara bakarsanız siz hariç filmi beğenenler çoğunlukta demek ki.
Vaktinizi boşa harcamak için aynı türden filmleri izlemeye devam edin o zaman.

12 yıl esaret 7 ödül almış. o zaman bu film de izlenmeli
AMA filmi izlerken uykum geldi arkadaşla muhabbet ettik vakit geçsin diye
bir de sağ ok tuşunu kullandım gom player da :)

yabancı kategoride 2014 oscar adaylarından
the broken circle breakdown-belçika
jagten-danimarka
omar-filistin
la grande belleza-italya öneririm

gravity çok konuşulmuş son mesajlarda :)

ev arkadaşımla beraber izledik o yarıda bıraktı gitti ben çok nadir yarıda film bırakmışımdır o yüzden inat ettim izledim :D

3D izleyenler filmin tadını almışlardır çünkü filmde gerçeklik çok yüksek ve görüntüler filan çok iyi. ama içi biraz boş kalmış bana kalırsa.

Yinede güzeldi. 7 tane oscarı hak ediyor mu? Kesinlikle hayır :)

sadoo_' Alıntı:
gravity çok konuşulmuş son mesajlarda :)

ev arkadaşımla beraber izledik o yarıda bıraktı gitti ben çok nadir yarıda film bırakmışımdır o yüzden inat ettim izledim :D

3D izleyenler filmin tadını almışlardır çünkü filmde gerçeklik çok yüksek ve görüntüler filan çok iyi. ama içi biraz boş kalmış bana kalırsa.

Yinede güzeldi. 7 tane oscarı hak ediyor mu? Kesinlikle hayır :)
adamlar iki telsiz kaydı 1 ölü astronot 3 ölü mürettebat, 5-6 dakika sonra ölen bir astronot ve filmin geri kalan tüm zamanında sadece 1 kişi ile 7 oscar aldılar iyi mi...
ilk 5-6 dakikadaki ölü astronotu saymazsan film tam anlamıyla tek kişilik gösteriye döndü...
denildiği gibi 7 oscar kesinlikle etmez.
çok zorlarsan 1-2 tane anca...

Cafe de Flore,
Son zamanlarda fransız filmlerine sardım, çok iyi filmler varmış, bu da onlardan biri herkese tavsiye ederim. Müziklerinin seçimi ayrı bir güzel.

varmı bilmiyom 50 sayfaya bakamadımda
dünyanın minik yıldızları
gravity(yer çekimi
açlık oyunları
milyoner
ve kemal sunan filmlerinin hepsi :puhaha: :puhaha:

Empati yeteneğiniz yüksekse şiddetle tavsiye edeceğim film;
127 Saat - 127 Hours..
Gravity gibi tek kişilik performansa dayalı ama Gravity'nin 7 Oscar aldığı yerde bu film 127 Oscar almalıydı.. :D
Tabi izlerken şunu da diyorsunuz; Böyle bir filmi bile neden bizimkiler yapamıyor.. :(

Geri