en son hangi filmi izlediniz?

Kodla Büyü
Non-Stop klasik Liam Neeson filmi biraz sıkıcı gibi
Life 1999 çokta komik değil
Noah saçma
"Quantum of Solace" skyfall daha güzel
Silver Linings Playbook pekte güzel değil
Bi Kucuk Eylul Meselesi iyi gibiydi

( bir klasik )

Reis Bey

N.F.K. ( Senaryo )

izlemeyenler için

21 TEMMUZ 2014 PAZARTESİ

SAMANYOLU TVde

Hubble 3D 2010 Türkçe Dublaj

Kennedy Uzay Merkezi tarafından fırlatılacak Atlantis uzay mekiğindeki 7 astronotun Hubble teleskobunu onarmak üzere yaşadıkları heyecanlı dakikaların anlatıldığı, insan gözünün görüş alanına sahip ve insan gözüyle aynı konumda yerleştirilmiş iki objektif bulunduran IMAX kameraları ile 3D olarak çekilmiş heyecanlı bir belgesel.

http://odnoklassniki.ru/video/14447020722

My Way(2011)
Biri Japon diğeri Koreli iki Asyalı'nın 2.Dünya Savaşı'ndaki mücadelesini anlatan sıkı bir savaş filmi
dünyanın en iyi 10 filmi arasında. Bu filmi izlemediyseniz çok şey kaybetmiş olursunuz
http://www.imdb.com/title/tt1606384/
my-way-ii-1.jpg

bu güzel filmleri izleyebilecek yada indirebilecek iyi bir film sitesi veya torent stesi önerirmisiniz

Her filmin izlendiği belirli bir site yok sanırım. Ama torrent siteleri ihtayaca cevap veriyor.
kat.ph ve extratorrent.cc'den film,oyun,müzik indirebilirsiniz.

Zamanın sonundaki ev. Başta sıkılabilirsiniz belki ama filmin ikinci yarısı harika.. İzlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum.

Edge of Tomorrow'u izledim iki gün önce,son zamanlarda gördüğüm en iyi uzaylı yaratık tasarımı vardı filmde(bence).Dün de Malefiz'i izleyecektim ama kısmet olmadı bugüne inşallah.

ThatBeatsAll' Alıntı:
Edge of Tomorrow'u izledim iki gün önce,son zamanlarda gördüğüm en iyi uzaylı yaratık tasarımı vardı filmde(bence).Dün de Malefiz'i izleyecektim ama kısmet olmadı bugüne inşallah.

Edge of Tomorrow'u sevemedim nedense. Normalde bu tarz filmler hoşuma gider aslında.

ThatBeatsAll' Alıntı:

Edge of tomorrowu bende çok begendim.

ahmetfx' Alıntı:
ThatBeatsAll' Alıntı:

Edge of Tomorrow'u sevemedim nedense. Normalde bu tarz filmler hoşuma gider aslında.
Güzeldi bence de. Tom cruise son yıllarda düşen karizmasını toplamış

maleficent
http://www.imdb.com/title/tt1587310/

Animasyonları efectleri süper, Uyuyan güzelin değişik bir versiyonu, ancak gerçek aşkın kadın kadına olması gibi bir durum var. uyuyan güzeli uyandıran yine kötülük yapan. aşk yerine sevgi ifadesi kullanılsaydı iyi olurdu. bizim toplulumuz bunu yanlış anlayacaktır.

Maleficent-(2014)-59.jpg

maleficent-maleficent-2014-37052306-3000-2000.jpg

Maleficent-(2014)-232.jpg

Flipped (2010) ;ilk aşk"
"kimse bilmez aşkın saflığını temizliğini gösteren güzel bir film benim gibi içindeki çocuğu öldüremeyen çocuk ruhlu arkadaşlara

Masa 21 (table no 21)
bugün izledim.izledikten sonra pişman olmayacağınız harika bir hint filmi.şiddetle tavsiye ediyorum.

Geri