sitemize bekleriz 8)YuLiaN' Alıntı:bu güzel filmleri izleyebilecek yada indirebilecek iyi bir film sitesi veya torent stesi önerirmisiniz
wellhi4' Alıntı:sitemize bekleriz 8)YuLiaN' Alıntı:bu güzel filmleri izleyebilecek yada indirebilecek iyi bir film sitesi veya torent stesi önerirmisiniz
ThatBeatsAll' Alıntı:Edge of Tomorrow'u izledim iki gün önce,son zamanlarda gördüğüm en iyi uzaylı yaratık tasarımı vardı filmde(bence).Dün de Malefiz'i izleyecektim ama kısmet olmadı bugüne inşallah.
ThatBeatsAll' Alıntı:Edge of Tomorrow'u izledim iki gün önce,son zamanlarda gördüğüm en iyi uzaylı yaratık tasarımı vardı filmde(bence).Dün de Malefiz'i izleyecektim ama kısmet olmadı bugüne inşallah.
bote67' Alıntı:The Maze Runner
Güzeldi bence de. Tom cruise son yıllarda düşen karizmasını toplamışahmetfx' Alıntı:ThatBeatsAll' Alıntı:Edge of Tomorrow'u izledim iki gün önce,son zamanlarda gördüğüm en iyi uzaylı yaratık tasarımı vardı filmde(bence).Dün de Malefiz'i izleyecektim ama kısmet olmadı bugüne inşallah.
Edge of Tomorrow'u sevemedim nedense. Normalde bu tarz filmler hoşuma gider aslında.