o hatayi ben yaptim hocam. Turkcesi cocukluk sanirim. 12 yilda cekilmis ayni oyuncularla. Oscar a aday diye izledim ama izleyemedim desem yeri. Bir de budapeste otelinde o hataya dustum. Tarz meselesi tabi. O da oscar adayi. Bu gun de her seyin teorisi ni izledim 10 numara. Hawking rolundeki oyuncu oscari alir bence...Parhelion' Alıntı:imdbde 8.7 puan almış 2014 yapımı Boyhood isminde bir film var. Sakın ha puanına aldanıp 2 s 45 dknızı hayatınızdan çalmasına izin vermeyin. Hiçbir amaç ve sonuç yok bu kadar boş bir film görmedim :-1:
Sayin hocam bu filmi simdi izledim, son zamanlarda bu kadar guzel film izlememistim. Tesekkurler.porry' Alıntı:7 numaralı hücre (ağlama garantilidir)
SiyahAdam' Alıntı:P.K. ve 7 numaralı hücre
Parhelion' Alıntı:imdbde 8.7 puan almış 2014 yapımı Boyhood isminde bir film var. Sakın ha puanına aldanıp 2 s 45 dknızı hayatınızdan çalmasına izin vermeyin. Hiçbir amaç ve sonuç yok bu kadar boş bir film görmedim :-1:
bridget' Alıntı:Fury => 2.Dünya Savaşını anlatan başrolünde Brad Pitt'in oynadığı film..Eh işte diyebileceğim bir savaş filmi
sesumut' Alıntı:Yıldızlararası filminin izledim. Ama sonu biraz ilginç bir film. Bence puan 7