Adalet - The Equalizer
Denzel abimizin mükemmel filmlerinden birisi daha.. Mutlaka izleyin..
Denzel abimizin mükemmel filmlerinden birisi daha.. Mutlaka izleyin..
Boyhood u indirdim izlemedim. izlemeyeyim olmazsa. Hocam Ucuz roman klasiklere girmiş bir filmdir. Anlaşılan siz Tarantinonun tarzından hoşlanmıyorsunuz. O filmde özellikle diyaloglara dikkat edeceksiniz. Farklı hikayelerin belirli yerlerde kesişmesi açısından da fena değildir hani, o kadar da sonuçsuz değil. Siz o zaman Nuri Bilge CEYLAN filmlerinden uzak durun.confrere' Alıntı:Parhelion' Alıntı:imdbde 8.7 puan almış 2014 yapımı Boyhood isminde bir film var. Sakın ha puanına aldanıp 2 s 45 dknızı hayatınızdan çalmasına izin vermeyin. Hiçbir amaç ve sonuç yok bu kadar boş bir film görmedim :-1:
Bahsettiğiniz filmi bilmiyorum ama, Ucuz Roman (1994) da imdb de 8,9 almış, aynı dediğiniz gibi bu film de o kategoriye giriyor arkadaşlar, amaç, sonuç yok.. Zaman kaybı, film bitince eşimle birbirimize bakıp, eee dercesine bitti film ...
giryan' Alıntı:Pek Yakında (CMYLMZ)
İMDB 8+ hak eden bir film... Kesinlikle izlenilmesi gerekenler listesinde üst sıralarda yerini almalı. torrente düştüğünü de naçizane bildiririm
ozahit' Alıntı:giryan' Alıntı:Pek Yakında (CMYLMZ)
İMDB 8+ hak eden bir film... Kesinlikle izlenilmesi gerekenler listesinde üst sıralarda yerini almalı. torrente düştüğünü de naçizane bildiririm
kesinlikle bu puanı hak etmiyor, bir filmde bu kadar mı reklam olur, filmi bedavaya çekmiş sanırsam. hele o senin hattın TURKCELL degil mi demesinde koptum. en fazla 5 puan alır bence.
Güzel filmdi.KeRASuS_28' Alıntı:gone girl
Tam bir başyapıt..spider23' Alıntı:Kabataş'ta VAHŞET !!!
Şans Ayağıma Geldi – The Cobbler 2014istanbul38' Alıntı:kayıp kız
gece vurgunu
labirent ölümcül kaçış
düzenbaz
para avcısı
uyumsuz
tehlikeli oyun
zamana karşı
özgürlük yolu
yaşam şifresi
pariste gece yarısı
ejderha dövmeli kız