syangela' Alıntı:
hasari' Alıntı:
serdemir' Alıntı:
Hocam geçen sene bu soruyu sorduğun dönemde alıversen iyiymiş, geçen sürede hem krediler hem ev fiyatları yükseldi. ben geçen haziranda 0,88 den akbanktan çektim, gerçi zorlanıyoruz ama beklemek kazandırmıyor.
Hocam sorma olmadı işte normalde biri ile anlaşmıştık evi rehinli çıktı sonra rehini kaldıramadı falan filan bir kaç ay bekledik sonra vazgeçtik.
hakkaten hocam. martta konuşmuştuk oranları. ben de o sıra 0,84'ten çektim. halkbanktan.
Hatırlıyorum Hasari hocam, 1,5 sene önce böyle bir muhabbeti biz de yapmıştık sizinle. Bende beklemeyin demiştim ya, kısmetinde olmayınca olmuyor insanın. Bizde ne evler kaçırdık o dönemden önce. Ama o günlerde bulduğum evi sadece 13.000 lira peşinatla aldım. Hem Tüketici hemde ev kredisi çekmiştim. Tüketici kredisi çok şükür bitti, o bitince ev kredisini artırdım. Konut kredisinin 44 ayı kaldı. Ayda 4000 TL ödüyoruz şimdi. Faiz oranı 0,87 idi çektiğimizde. Size de tavsiyem bir an önce beğendiğiniz bir evi almanız yönünde olur. Tahminim biraz peşinatınız olmuştur. Şu anda faiz oranları yüksek olduğu için, konutun sahibiyle pazarlık şansınız fazla. Beğendiğiniz evi alın, faizler düştüğünde yapılandırırısınız ileri de. Herşey gönlünüze göre olsun.