dorian' Alıntı:Siz şimdi rahatınıza bakın yarın okul içinde öğrenci (veya öğretmen) olmayan kişiler gezmeye başlarsa, çocuklara zehir satmaya başlarsa kafalar belki o zaman dank eder.
Ama heyhat iş işten geçeeeeeeer gider. BİZLERE DE SİZLERE DE PİSLİĞE DÖNEN ORTAMDAN KAÇMAK DÜŞER... 8)
:++: Katılıyorum. Bu sene yeni okulumda göreve başladım ve gömlek pantolon takılıyorum çok rahat valla.cehcah' Alıntı:Serbest olmasa da şu kravat ve ceket kaldırılsın yeter, çok sıkıyor adamı.
dorian' Alıntı:Siz şimdi rahatınıza bakın yarın okul içinde öğrenci (veya öğretmen) olmayan kişiler gezmeye başlarsa, çocuklara zehir satmaya başlarsa kafalar belki o zaman dank eder.
Ama heyhat iş işten geçeeeeeeer gider. BİZLERE DE SİZLERE DE PİSLİĞE DÖNEN ORTAMDAN KAÇMAK DÜŞER... 8)
ben de kotla kanvas farkını anlayamıyorum.skipper_forum' Alıntı:Ben bir bilgisayar öğretmeni olarak oldum olası tekım elbiseden ve kravat takmaktan muzdariptim. KOnuya ideolojik ya da sendikal mesele olarak değil konformist bir bakış açısıyla bakıyorum. Ve sivil giyinmekten de memnunum.
İşin suyunu çıkarmamak adına da kot pantolon değil de kanvas tarzı pantolonları ttercih ediyorum.
T-shirt yerine de gömlek giymeye çalışıyorum. Ama seminer döneminde kot pantolon t-shirt ve spor ayakkabıyla gidiyordum.