rohun' Alıntı:
Yahu böyle büyüüük bir iddia VARKEN 5 YIL SONRA MI AKLA GELİR.
İşte 28 şubat yargılanacak dersin. Önce boşboğaz konuşur yok arkasında amarika var yargılanamaz gibi. Sonra gelir burda iyi bi kıvırır yok 5 sene geçmiş niye şimdi v.s gibi böyle saçma sapan insanlar vardırya işin öncesini sonrası bilmez. Belli bi ideolojisi vardır. Burda laf ebeliği yapar sende bişey söylüyomuş gibi dinlersin.
Biz bi referandum yaptık. Niye evet dedik biliyomusun ?? Acaba onun için yargı yolu açılmış olabilir mi ? Zamanında o dokunulamayan insanlara şimdi dokunula biliyo olabilirmi ? Daha önceden darbeler niye yargılanmadı kimin gücü yetti ?? Hatta yargılamaya çalışan bi savcıya ne yaptılar diye sorsan haberi var mı acep. Yoooook nerden bilsin işi boşa sallamak pehhhh.
Hatta gücü yetmeyi bırak belli bi yalaka zihniyette zamanında ordu göreve pankartları açtı. Onları da gördük. Şimdi de davaya müdahil oluyolar. Gelde bunların samimiyetine inan
Arkadaşım ben arkasında amerika var diye birşey söylemedim. BU BİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİR
İki neden 5 yıl sonra yargılanıyor da demiyorum BU İKİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
DEDİĞİMİ İYİ DİNLE:
Kaç yıl sonra yargıladığın DA BİR SORUNDUR DA, onu haydi pas geçtim
28 Şubatçıları yargılamaya başlarsın,
Bugün mü başladım?
5 yıl ekle
2012+5=2017'de Çevik Bir'in ifadesini alırsan BURADA BİR ŞOV VARDIR.(benim söylediğim 5 yıl 28 şubat hakkında değil, aponun ifadesinin alınması hakkında, hani pkk'yı devlet kurdurdu teorisini yutturmaya çalışıyorlar ya)
Ben 28 Şubat ile ilgili DEĞİL,
ergenekon vs. soruşturmalarla ilgili PKK'yı devlet, mit, ordu vs. kurdu KOMPLO TEORİSİ halka yutturulmaya çalışılıyor DİYORUM
Eğer böyle ise gerçekten ergenekon soruşturmasının ilk gününde APONUN İFADESİ ALINIRDI değil mi?
Ben özellikle oluşturulmak istenilen bu İNTİBADAN RAHATSIZIM.
...
Ayrıca anayasa referandumundan önce DE 28 şubat ile ilgili bir soruşturma yapılmasına mani hiçbir engel YOKTU
EVET dediğin anayasa referandumunda SADECE 12 Eylülcülerin yargılanabilmesinin önü açıldı, çünkü 82 anayasasına EVET DİYEN
%92(ak partinin kaç katı oluyor bu)
Darbe yapanlar yagılanmaz maddesini onaylamıştı 1982'de.
O son referandumda ortadan kaldırıldı.
Sadece 12 Eylülcülerin yargılanmasının önünde engel vardı, 28 Şubatçıların yargılanmasının önünde ENGEL YOKTUUU
Neye, niye evet dediğini bilmeyen sensin.
...
Bu kadar baskıdan sonra yargılayalım da samimiyetsiz görünmeyelim demiş olmaları lazım
Ne için yargılayacaklar? Darbe yapmadıkları için mi? 28 Şubat hukuki manada darbe midir?
Askerin siyasete müdehalesi farklıdır, darbe farklıdır. Siyasete müdehale ettiği için elbette ceza almalı, ama terör örgütü kurmak veya darbe yapmaktan değil.
...
Benim söylemediğim birşeyi bana atfederek ahlaksızlık yapıyorsun.
Utanmadan...
Git sen de kıl namazını.
Sen 8 vakit kıl.