Hocam logical değil ne görüyorsa öyle yaptım değiştirmedim ikisi de primary olarak gözüktü sanırım. Bu sefer oldu çok hızlı imaj elinize sağlık
faydamız olabildiyse ne mutlu bize...
Hocam logical değil ne görüyorsa öyle yaptım değiştirmedim ikisi de primary olarak gözüktü sanırım. Bu sefer oldu çok hızlı imaj elinize sağlık
Hocalarım bu win10 imajını faz1 tahtaya kurdum . Sadece bir problem kaldı o da açılışta oluyor. Tahta fatih ekranını geçiyor, Starting acronis loader ekranı geliyor bu ekranı da geçtikten sonra aşağıda paylaşmış olduğum ekranda kalıyor. Fişi çekip kapatıp ya da ctrl+alt+delete tuşlarına basıp yeniden başlattıktan sonra bu kez hiçbir sorun olmadan normal bir şekilde açılıyor. Bu ekranda kalmasının nedeni nedir ?
Nasıl hocam güzel ısıtıyor mu tahtaHocalarım bu win10 imajını faz1 tahtaya kurdum . Sadece bir problem kaldı o da açılışta oluyor. Tahta fatih ekranını geçiyor, Starting acronis loader ekranı geliyor bu ekranı da geçtikten sonra aşağıda paylaşmış olduğum ekranda kalıyor. Fişi çekip kapatıp ya da ctrl+alt+delete tuşlarına basıp yeniden başlattıktan sonra bu kez hiçbir sorun olmadan normal bir şekilde açılıyor. Bu ekranda kalmasının nedeni nedir ?