gknerdogan
Aktif Üye
başladım indirmeye. torrent çok güzel olmuş. vestelin eline kalsaydık 500 günde indirirdik herhalde teşekkür ederim...
xamorx' Alıntı:arkadaşlar bu image ın tahtada bulunandan farkı var mı? ben şöyle yüklüyorum. usb klavye takıyorum. yeniden başlatırken f8 basıp gelen ekrandan "winowsu yükleyi" seçiyorum. eski haline dönüyor zaten. bu image ın benim anlattığımdan farkı var mı ki?
işte bu çok faydalı oldu... teşekkürler hocamenginozdil' Alıntı:rica ederim arkadaşlar
faydalı olması dileğiyle
BesSTy' Alıntı:Anlamadığım nokta engin hocamın yaptığı sunumda iso dosyası 112 mb ise asıl içerik nerede bir de bu OPS modül ne ?
hocam geçen cuma bilgisayarı açık bırakıp gitmiştim ancak daha sonra bilgisayar kapanmış (sanırım elektrik kesintisi olmuş)muratur' Alıntı:torentten indiriyorum ancak %4.4 e geldiğinde ilerlemiyor kalıyor bi kaç kere denedim aynı şey oluyor torenntemi sorun var acaba?
çok teşekkür ederim hocam. sizin teveccühünüz.tdemirparmak' Alıntı:Yine @enginozdil Engin hocamızın farkı. Teşekkürler hocam, nitelikli paylaştığın için.
hocam imaj dosyasını usb belleğe boot etmen lazım. gerekli araç ve bilgiler konu içerisinde görsel olarak var.BesSTy' Alıntı:Ben servisten bunun usb halini buldum içerindeki içeriği kopyalasam başka bir usb ye yeterli gelmeyecektir sanırım.. Kopyalayacağım diski sanırım usb bootable olması mı gerekiyor ?
yok hocam yanlışın var, dosya 21.56 gb. ve asıl içeriğin kendisiBesSTy' Alıntı:Anlamadığım nokta engin hocamın yaptığı sunumda iso dosyası 112 mb ise asıl içerik nerede bir de bu OPS modül ne ?
hocam şuan torrentte sorun yok. uploada devam ediyor.ertugcum' Alıntı:Torrent ten de deniyorum IDM ile de indirmeye calısıyorum 1 haftadır gece gundu bilgisayar acık yüzde 76 da takıldı kaldı... Sebep nedir acaba? Tamamını indirebilen var mı?
Anladım hocam bebde umudu kesmiştim dün akşam tekrar başladım gece gündüz indircem inş ama bu sabah yine durmuştu sanırım yine kapanmışama indircem inşindiren başka arkdaş varsa seed ederse sevinirizenginozdil' Alıntı:hocam geçen cuma bilgisayarı açık bırakıp gitmiştim ancak daha sonra bilgisayar kapanmış (sanırım elektrik kesintisi olmuş)muratur' Alıntı:torentten indiriyorum ancak %4.4 e geldiğinde ilerlemiyor kalıyor bi kaç kere denedim aynı şey oluyor torenntemi sorun var acaba?
haliyle hafta sonu seed'de olamadım. ilerlemeyişinin sebebi budur muhtemelen.
ama şimdi dünden beri seed'deyim.
seed edebilecek arkadaşlar varsa katılırlarsa birlikte daha hızlı bir sunum olur.
hocam nasıl indiriyorsunuz bilmiyorum ama vestelin ftp'sinden indiriyorsanız yavaşlık ondandır.pinaraytas' Alıntı:bende şimdi indirmeye başladım 1,5 kb ile iniyor 145 günüm var anlaşılan.....
elimizde bulunsun
paylaşım için tşk.
mystreous' Alıntı:indiren arkadaşlar lütfen Seed edin.