light' Alıntı:İmaj dosyasını indirdim ve usbye program yardımıyla yükledim. Yine anlatımlar doğrultusunda akıllı tahtaya flashı takıp F7 ile boot menüsüne giriş yaptım ve flash belleği seçtim ancak boot error hatası aldım. sebebi nedir acaba?
Flash bellek Sandisk Cruzer 32 GB
atungad' Alıntı:boot error hatasını aldığımda, flash diske yeniden aynı kurulumu yaptım. Bu sefer çalıştı. Örnek bir tahtaya kurulum yaptım. Hata alanlar yeniden flashı formatlayıp kurmayı deneyebilir.
aynı sorun bende de var nasıl çözebiliriz acilll yardımcı olabilirmisinizrainman' Alıntı:slm.Burda tek vestel oturumu var. kullanıcı değiştir diyorum admin çıkmıyo.Nasıl oluşturabiliriz?admin hesabını
düzelmedi hocam.Administrator ismi verirsek oturuma , böyle bir oturum zaten var diyor açmıyor hesap .Aslında var ama niye kullanıcı hesaplarında gözükmüyor.Farklı bir isimle hesap açtığımızda açılışta administrator gözüküyor ama kullanıcı adı şifre yanlış diyor.Vestelin verdiği şifreyi kabul etmiyor Bi türlü çözemedim.yataylimit' Alıntı:Çalıştır'a control userpasswords2 yazın.
Administrator hesabına çift tıklayıp etkinleştirin.
Hocam; @yataylimit hocamın yazdığı komuttan sonra resimdeki yolu takip ederek hesabı aktifleştirebilir,rainman' Alıntı:düzelmedi hocam.Administrator ismi verirsek oturuma , böyle bir oturum zaten var diyor açmıyor hesap .Aslında var ama niye kullanıcı hesaplarında gözükmüyor.Farklı bir isimle hesap açtığımızda açılışta administrator gözüküyor ama kullanıcı adı şifre yanlış diyor.Vestelin verdiği şifreyi kabul etmiyor Bi türlü çözemedim.yataylimit' Alıntı:Çalıştır'a control userpasswords2 yazın.
Administrator hesabına çift tıklayıp etkinleştirin.
bend eyaptım geçen yıl aynı hatayı ghostla başka tahtadan imaj alıp yükleyerek çözdüm problemi. en mantıkl çözüm bu hocam. bu arada 2 gün boyunca da şifre resetlemekle uğraştım olmamıştı.nese1982' Alıntı:bunu yaptım şifreyi değiştirdim. sonra admini tekrar gizledim. öğrnciler görmesin diye.(sadece vestelden otomatik açılsın istemiştim)ama tahta gitti. şifrelerin hiçbirini kabul etmiyor. eski yeni ne varsa denedim. pc yi açamadım