kdoksan' Alıntı:
Hocam bu yeni imaj bizdeki akıllı tahtalarda mesela net support project yok biraz eksiklikleri var.Bunu vestel yeni çıkarmış sayılır.Bunu yükleyip gerekli yazılımları yükledikten sonra ve ayarları yaptıktan sonra acronisle tekrar imaj alıp dağıtım yapacağım.Bunu indirmek yerine kendinde windows yükleyip eksiklikleri giderebilirisin.Benim bildiğim kadarı böyle.Yanlış da biliyor olabilirim. İnmek üzere az kaldı ayrıca yükleyince bakacağım artık.
Ben de daha imaj işlerine yeni başladım.
Yakınımızdaki okuldan bir hocamızdan imajı aldım, tahtaların birine temiz bir kurulum yaptım. İnternet olmadığı için ninite ile offline program kurulumlarını tamamladım. MS Security"i güncelledim. Fences kurdum. Arka plan da tamam.
Bu halde iken, bootable imajı nasıl alırım? Hangi program vs.
Acronis kursam lisansımız yok.
Acronis Kurtarma içeren bir usb bellek hazırladım, bununla harici hddye tüm tahtanın imajını aldım. 22 gb"dı, 28 oldu.
Bu imajı dağıtmak için, diğer tahtada 2 usb girişine bir adet klavye bir adet Acronis Kurtarma içeren usb belleği takıyorum. İmaj bulunan harici hddye yer kalmıyor.
Acronis Kurtarma içeren usb bellekten açıyorum. İmajı göstercem ama Hddyi takacak yer kalmadı.
Acronis Kurtarma içeren usb belleği çıkarıp, İmaj bulunan harici hddyi takınca da hddyi sonradan okuyamıyor.
Okulda da hiç usb çoklayıcı olmayınca bu yöntem şimdilik beklemede kalıyor.
Bu işlem usb çoklayıcı ile hallolur mu?