cmd - yönetici olarak çalıştırrainman' Alıntı:slm.Burda tek vestel oturumu var. kullanıcı değiştir diyorum admin çıkmıyo.Nasıl oluşturabiliriz?admin hesabını
net user administrator /active:yes
cmd - yönetici olarak çalıştırrainman' Alıntı:slm.Burda tek vestel oturumu var. kullanıcı değiştir diyorum admin çıkmıyo.Nasıl oluşturabiliriz?admin hesabını
Ben flashget kurup imajı öyle indirdim. Yaklaşık 16 saatte indirdi.nyzmemre' Alıntı:teşekkürler hocam.. fazlasıyla seed edilmeye ihtiyaç var..
boteakif' Alıntı:Ben flashget kurup imajı öyle indirdim. Yaklaşık 16 saatte indirdi.nyzmemre' Alıntı:teşekkürler hocam.. fazlasıyla seed edilmeye ihtiyaç var..
Hocam 400-500 kb arası bir hızla indi.bilisim' Alıntı:boteakif' Alıntı:Ben flashget kurup imajı öyle indirdim. Yaklaşık 16 saatte indirdi.nyzmemre' Alıntı:teşekkürler hocam.. fazlasıyla seed edilmeye ihtiyaç var..
ben de başladım flashget ile indirmeye başladım ama 16 saatte bitirebiliceğimi sanmıyorum hocam sizin ne kadarla indi?
Gök_Tuğ' Alıntı:Hocam; @yataylimit hocamın yazdığı komuttan sonra resimdeki yolu takip ederek hesabı aktifleştirebilir,rainman' Alıntı:düzelmedi hocam.Administrator ismi verirsek oturuma , böyle bir oturum zaten var diyor açmıyor hesap .Aslında var ama niye kullanıcı hesaplarında gözükmüyor.Farklı bir isimle hesap açtığımızda açılışta administrator gözüküyor ama kullanıcı adı şifre yanlış diyor.Vestelin verdiği şifreyi kabul etmiyor Bi türlü çözemedim.yataylimit' Alıntı:Çalıştır'a control userpasswords2 yazın.
Administrator hesabına çift tıklayıp etkinleştirin.
parola değişimi işlemlerini de ilgili tiki kaldırarak yapabilirsiniz...
only61' Alıntı:bütün bunlara ne gerek var anlamadım...
etkileşimli tahtayı tekrar eski haline getirip formatlamak için;
denetim masası-kurtarma-gelişmiş kurtarma yöntemleri-windowsu yeniden yükle yapıyorum olay bitiyor...
ama bu image dosyasında ne olduğunu birisi açıklarsa sevineceğim valla...