Etkileşimli Tahta İmaj Dosyası/USB Bellekten Yükleme İşlemi

Kodla Büyü
Benim anlayamadığım hazırlanacak harici bellek formatlanmış olacak diyor. Seçeceğimiz "clonezilla_vestel_65_v3.iso" dosyası hard diski hazırladığımız sağlam tahtada mı yüklü olup oradan seçerek mi hariciyi hazırlayacağız...

İso dosyasını enjekte etme işlemini başka bilgisayarda yapıyorsunuz. Hazır olduktan sonra etkileşimli tahtaya takıp açılışta f7 ile taktığınız depolama aygıtına ulaşacaksınız.

F7 ile açılışta boot menüye giremiyorum bu sorunu yaşayan var mı? ya da başka yolu var mı?

Ben dün imajı ilçe koordinatöründen alıp bugün kurdum. Ama D sürücüsünü de silip kendine göre yapılandırmış. Oysa başlangıç onarmadan "Windowsu yeniden yükle " seçeneğiyle yeniden kurduğumda D sürücüsüne birşey olmamıştı.

İmajı aldıktan sonra önce netsupport deactive yaptım sonra admin şifresini değiştirmek istedim ama admin hesabı yok sadece vestel hesabı var. Kullanıcı parolayı değiştiremez tikini kaldırdım başka şifre verdim sonra açıkışta administor hesabı gözüktü ama be verdiğin şifreyi ne de eski v...53 olan şifreyi kabul etti
Ben de baştan imaj aldım mecburen şimdi tekrar denemeyi düşünüyorum admin hesabını etkinleştirmeyi. Ama sadece vestel oturumu olsa bunun zararı olur mu.

bilisim' Alıntı:
boteakif' Alıntı:
nyzmemre' Alıntı:
teşekkürler hocam.. fazlasıyla seed edilmeye ihtiyaç var..
Ben flashget kurup imajı öyle indirdim. Yaklaşık 16 saatte indirdi.

ben de başladım flashget ile indirmeye başladım ama 16 saatte bitirebiliceğimi sanmıyorum hocam sizin ne kadarla indi?
Hocam 400-500 kb arası bir hızla indi.

Gök_Tuğ' Alıntı:
rainman' Alıntı:
yataylimit' Alıntı:
Çalıştır'a control userpasswords2 yazın.
Administrator hesabına çift tıklayıp etkinleştirin.
düzelmedi hocam.Administrator ismi verirsek oturuma , böyle bir oturum zaten var diyor açmıyor hesap .Aslında var ama niye kullanıcı hesaplarında gözükmüyor.Farklı bir isimle hesap açtığımızda açılışta administrator gözüküyor ama kullanıcı adı şifre yanlış diyor.Vestelin verdiği şifreyi kabul etmiyor Bi türlü çözemedim.
Hocam; @yataylimit hocamın yazdığı komuttan sonra resimdeki yolu takip ederek hesabı aktifleştirebilir,
parola değişimi işlemlerini de ilgili tiki kaldırarak yapabilirsiniz...

Hocam dediklerinizi yapıorum ama gelişmişe tıkladığımda herhangi bir pencere açılmıyor.Benden Herhangi bir şifre sorulmuyor yaptıgım işlemlerde acaba ondan mıdır?

benim bir sorum olacak arkadaşlar

bu acronis ile c ve d nin imajını alabiliyoruz sanırım

ama benim yapmak istediğim c yi hazırlayıp d ye de gerekli bilgileri atıp imaj almak

bu imaj c ve d ye format atıp öyle mi kuracak onu merak ediyorum

bütün bunlara ne gerek var anlamadım...
etkileşimli tahtayı tekrar eski haline getirip formatlamak için;
denetim masası-kurtarma-gelişmiş kurtarma yöntemleri-windowsu yeniden yükle yapıyorum olay bitiyor...
ama bu image dosyasında ne olduğunu birisi açıklarsa sevineceğim valla...

only61' Alıntı:
bütün bunlara ne gerek var anlamadım...
etkileşimli tahtayı tekrar eski haline getirip formatlamak için;
denetim masası-kurtarma-gelişmiş kurtarma yöntemleri-windowsu yeniden yükle yapıyorum olay bitiyor...
ama bu image dosyasında ne olduğunu birisi açıklarsa sevineceğim valla...

Hocam bu yeni imaj bizdeki akıllı tahtalarda mesela net support project yok biraz eksiklikleri var.Bunu vestel yeni çıkarmış sayılır.Bunu yükleyip gerekli yazılımları yükledikten sonra ve ayarları yaptıktan sonra acronisle tekrar imaj alıp dağıtım yapacağım.Bunu indirmek yerine kendinde windows yükleyip eksiklikleri giderebilirisin.Benim bildiğim kadarı böyle.Yanlış da biliyor olabilirim. İnmek üzere az kaldı ayrıca yükleyince bakacağım artık.

Re: Ynt: Etkileşimli Tahta İmaj Dosyası/USB Bellekten Yükleme İş

Arkafaslar ben burdaki imajla değilde başka bir imajla deniyorum bunu usb hdd den baslatıyorum no default or ui configuration directive found diye bir hata veriyor nedeni ne olabilir acaba.

Okuldaki bilgisayarda 1 Mbps hızla 10 günde indirebildim. Şimdi boş bir taşınabilir harddisk ayarlamam gerekiyor.

Geri