oguz-han' Alıntı:ayrıca çoğu kız hem erkeğinin erkek gibi olmasını ister hem de kuzu gibi. bu da ayrı bir paradoks.
kesinlikle katılıyorum
oguz-han' Alıntı:ayrıca çoğu kız hem erkeğinin erkek gibi olmasını ister hem de kuzu gibi. bu da ayrı bir paradoks.
bacı gızma gı sadece morel arıyorumbilgisayarmax' Alıntı:ya erkekleri anlamıyorum ben neden bu kadar zorunuza gidiyor ev işleri yapmak.kusura bakmayın ama biz bayanlarda akşama kadar idarenin tonla öğretmenin kahrını çekiyoruz eve yorgun geliyoruz üstüne yemek bulaşık çamaşır.o zaman biz de işi bırakalım bakalım keyfimize tek maaşla ev nasıl geçindirceksniz merak ediyorum.çalışan bayanla ne güzel maaş alıyor diye evlenirken baştan da bunların başınıza geleceğini düşünecektiniz arkadaşlar.
hocam berabermi yapıyorsunuz yoksa sadece sizmi siz çalışırken o ne yapıyor yani evde oturuyor mu? ayrıca siz niye bu kadar işi yüklendiniz görev saydınız. yardım etmek yardımcı olmak gerekir o ayrı ama bu sefer size yardımcı olan kimse kalmamışm.arslan' Alıntı:hocam bende çalışıyorum yorgun oluyorum ben de para kazanıyorum vs vs açıkçası aldığım para geçinmeye yetse bir saniye bekletmem ama eve falan girdik borç ödüyoruz o yüzden ses çıkaramıyorum.kaybil' Alıntı:m.arslan' Alıntı:ev süpürme ve silme,bulaşıkları makineye koyma sofrayı kurma ve toplama,salata yapma,çocuğu sallama,altını değiştirme,gezmeye götürme...vs vs yani anlayacağınız paçayı fena kaptırmışım gidiyor öylece
hocam eşiniz ne iş yapıyor siz bunları yaparken?
Size olan tavrı nasıl çok merak ettim bi sakıncası yoksa tabi?
m.arslan' Alıntı:hocam bende çalışıyorum yorgun oluyorum ben de para kazanıyorum vs vs açıkçası aldığım para geçinmeye yetse bir saniye bekletmem ama eve falan girdik borç ödüyoruz o yüzden ses çıkaramıyorum.kaybil' Alıntı:m.arslan' Alıntı:ev süpürme ve silme,bulaşıkları makineye koyma sofrayı kurma ve toplama,salata yapma,çocuğu sallama,altını değiştirme,gezmeye götürme...vs vs yani anlayacağınız paçayı fena kaptırmışım gidiyor öylece
hocam eşiniz ne iş yapıyor siz bunları yaparken?
Size olan tavrı nasıl çok merak ettim bi sakıncası yoksa tabi?
Bir laf var (bekar)bayan öğretmenler için "Ayaklı 2000tl, çift maaş alır gül gibi geçinip gidersiniz" diye.bilgisayarmax' Alıntı:çalışan bayanla ne güzel maaş alıyor diye evlenirken baştan da bunların başınıza geleceğini düşünecektiniz arkadaşlar.
cakilcik' Alıntı:Bir laf var (bekar)bayan öğretmenler için "Ayaklı 2000tl, çift maaş alır gül gibi geçinip gidersiniz" diye.bilgisayarmax' Alıntı:çalışan bayanla ne güzel maaş alıyor diye evlenirken baştan da bunların başınıza geleceğini düşünecektiniz arkadaşlar.
Siz yapmıyorsunuz, bari yapana engel olmayın.
bilgisayarmax' Alıntı:kızmıorum hocam da.ama ben iş yaparken eşim oturup tv izliosa çok zoruma gidiyor yani.sizin eşlerinizinde eminim zoruna gidiyordur.bizim isteğimiz tüm işi kocalarımız yapsın değil.sadece yardım etsin.bu yani
oguz-han' Alıntı:bilgisayarmax' Alıntı:kızmıorum hocam da.ama ben iş yaparken eşim oturup tv izliosa çok zoruma gidiyor yani.sizin eşlerinizinde eminim zoruna gidiyordur.bizim isteğimiz tüm işi kocalarımız yapsın değil.sadece yardım etsin.bu yani
yanlış düşünüyorsun hocam. eşiniz tv izliyorsa evinde rahat ediyor demektir. eşini seven insan böyle düşünmez. sizin düşünceniz kapitalizmden başka bir şey değil. böyle evlilik olmaz. yeri gelir o bir işe koşturur siz oturursunuz. her şey sevgi ve saygı. sevgi saygı azsa ben-sen münasebeti başlar ve zamanla evde tad kalmaz.
bilgisayarmax' Alıntı:ya erkekleri anlamıyorum ben neden bu kadar zorunuza gidiyor ev işleri yapmak.kusura bakmayın ama biz bayanlarda akşama kadar idarenin tonla öğretmenin kahrını çekiyoruz eve yorgun geliyoruz üstüne yemek bulaşık çamaşır.o zaman biz de işi bırakalım bakalım keyfimize tek maaşla ev nasıl geçindirceksniz merak ediyorum.çalışan bayanla ne güzel maaş alıyor diye evlenirken baştan da bunların başınıza geleceğini düşünecektiniz arkadaşlar.
Alışveriş yapıldığında eşyalar beraber taşınır, gece birşeyler alınmak istendiğinde sırasıyla dışarı çıkılır, Evde ağır birşeyler taşınacaksa sırasıyla taşınır. Adil olan budur hocam.::EmeL::' Alıntı:okulda tüm gün beylerle aynı işi yap,sonra evde kocam tv karşısında dinlensin,ben yemekle çocukla uğraşayım,adalet mi bu :-1:
bilgisayarmax' Alıntı:ya erkekleri anlamıyorum ben neden bu kadar zorunuza gidiyor ev işleri yapmak.kusura bakmayın ama biz bayanlarda akşama kadar idarenin tonla öğretmenin kahrını çekiyoruz eve yorgun geliyoruz üstüne yemek bulaşık çamaşır.o zaman biz de işi bırakalım bakalım keyfimize tek maaşla ev nasıl geçindirceksniz merak ediyorum.çalışan bayanla ne güzel maaş alıyor diye evlenirken baştan da bunların başınıza geleceğini düşünecektiniz arkadaşlar.
hocam, bayanları yoran şey yaptıkları işler değil takındıkları psikolojidir."Ayşen"' Alıntı:valla erkekler ne kadar yardım ediyoz deselerde tüm yük evin hanımının omuzlarında bugun ne yemak yapacam psikolojisi bile yoruyo )
fırında patates, kadınbudu köfte, salata. o dert değil hocam. sen buraya yaz canımız ne çekiyorsa o gün söyleriz"Ayşen"' Alıntı:valla erkekler ne kadar yardım ediyoz deselerde tüm yük evin hanımının omuzlarında bugun ne yemak yapacam psikolojisi bile yoruyo )
hoca sen ne kadar muhalefet bir insansın. herşeyi sorun yapıyorsun. derslerin zorunlu olmasını da sorun yapmıştın o yüzden dedimm.arslan' Alıntı:arkadaşlar benim eşim çalışıyor kendisi öğretmen ya evde hemen hemen bütün işi ben yapıyorum çok merak ettim eşi çalışanların hepsi benim gibi mi diye varsa yazsında biraz olsun rahatlayacağım yoksa çıldırmamak elde değil.
her_dem' Alıntı:fırında patates, kadınbudu köfte, salata. o dert değil hocam. sen buraya yaz canımız ne çekiyorsa o gün söyleriz"Ayşen"' Alıntı:valla erkekler ne kadar yardım ediyoz deselerde tüm yük evin hanımının omuzlarında bugun ne yemak yapacam psikolojisi bile yoruyo )
Hocam emin olun yeni nesiller ataları gibi güçlü ve dinamiktir. Her işi yaparlar. Odun kırarlar, taşırlar ama (ağır olacak ama) kadın dırdırını hiç taşıyamazlar. Erkekleri de yoran budur. Erkeklerin hiçbir zaman erkek işlerini kadına yaptırdığını ben görmedim ama kadın nedense kendi işlerini zorla yaptırmaya çalışıyor. İşin içinde ayrılmak olsa da....cakilcik' Alıntı:e babalar da ormandan odun taşıyorlarmış, yeni nesil babalarının kaçta kaçı eder? :mrgreen:
bilgisayarmax' Alıntı:annelerimiz kendini paraladı da ne oldu kime yarandı hocam.hepsinde bel fıtığı romatizma.ağrılardan uyuyamaz durumdalar.biraz canımızın kıymetini bilelim biz de.
uhaha:emines' Alıntı:ben eşime işte yaptırırım yemekte tatlı dille( maşallah ) . Ancak çocuk baktıramıyorum :cry: bizimde sorunumuz bu.
adam çamaşır asıyor ama çocuğu parka götürmüyor.
emines' Alıntı:ben eşime işte yaptırırım yemekte tatlı dille( maşallah ) . Ancak çocuk baktıramıyorum :cry: bizimde sorunumuz bu.
adam çamaşır asıyor ama çocuğu parka götürmüyor.