ozlem22' Alıntı:bu sene 5. ev arkadaşım da evlenmek üzere yanımdan ayrıldı..benim ev evlendirme garantili, her gelen evlendi, bi tek beni evlendiremiyo o ayrı
xsentius' Alıntı:ozlem22' Alıntı:bu sene 5. ev arkadaşım da evlenmek üzere yanımdan ayrıldı..benim ev evlendirme garantili, her gelen evlendi, bi tek beni evlendiremiyo o ayrı
Hocam okulun sitesine "Beni evlendirin" diye bir duyurumu assak napsak
hugo4545' Alıntı:xsentius' Alıntı:ozlem22' Alıntı:bu sene 5. ev arkadaşım da evlenmek üzere yanımdan ayrıldı..benim ev evlendirme garantili, her gelen evlendi, bi tek beni evlendiremiyo o ayrı
Hocam okulun sitesine "Beni evlendirin" diye bir duyurumu assak napsak
yok artık
xsentius' Alıntı:Valla ben sizin iyiliğinize söyledim 5 ev arkadaşım evlense ben bunalıma girerdim onun için ailemle kalıyorum zaten
xsentius' Alıntı:Ali hocam dedi. Düşünki önünde bir çerez tabağı var. Tabakta fındık fıstık leblebi var. İlk önce fındıklar biter, sonra fıstıklar biter en sonda leblebiler yenir sen o tabağa geç oturursan sona sert veya yarım leblebiler kalır demişti
xsentius' Alıntı:bu konuda iyiyimdir :roll:
:++:alibaba37' Alıntı:Konu başlığını mı değiştirsek acaba :"BBNET sayesinde evlenen var mı acaba" diye.. uhaha: uhaha: uhaha:
ozlem22' Alıntı:bu sene 5. ev arkadaşım da evlenmek üzere yanımdan ayrıldı..benim ev evlendirme garantili, her gelen evlendi, bi tek beni evlendiremiyo o ayrı
:+1: yazı çok güzel..okyanus41' Alıntı:Ne zaman yalnızlıktan bunalsam.Çoluk çocuğa karışmış mutlu insanları görüp iç geçirsem, üzerime üzerime gelse hayat hemen aşağıdaki yazıya sarılırım:
http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=1187568&keyfield=
"Bu dünya, evlilerin de bekârların da öldüğü bir dünyadır. Evliler bu dünyada sonsuza dek evli kalmadığı gibi bekârlar da öte dünyada sonsuza kadar yalnız kalacak değillerdir"
Ancak böyle teselli bulabiliyoruz yalnızlığımıza...
genzo' Alıntı:Hayırlı bir eş 1-Ebedi hayat arkadaşı olma niyeti taşımalı 2-İslam terbiyesi almış olmalı. 3-Vicdanlı olmalı.
"Aklı başında olan insan ne dünya umurunda kazandığına mesrur olur ne de kaybettiğine mahzun olur." diyerek üstad aslında herşeyi özetliyor.
"El elin eşeğini türkü söyleyerek ararmış" diye bir ata sözü var.okyanus41' Alıntı:evet hocam güzel söz bende buna şaşırıyorum. Hepimiz yalnızız ama kesişmiyor doğrular tepe noktasında.biseydicemm' Alıntı:"Bunca insan yalnızken neden bunca insan yalnız! "
Şunu da çok sinir oluyorum: Bekar olarak bir bayanla 5 dk konuşsak bi sürü laf eden oluyo etraftan. Evliler konuşunca kimse bişey demiyo. EE ben senle evleneyim laf eden kardeşim. Senin tuzun kuru, hergün kapkaranlık bir evi açmıyorsun anahtarınla. Duvarlarla sohbet etmiyor, bugün yine ne yicem diye karar kara düşünmüyorsun. Bekarlara yardımcı olmayan evli hemcins arkadaşlarıma çok sitemkarım
Biz de yeni çerez tabaklarına bakarız... uhaha:xsentius' Alıntı:Valla zaman kötü doğru bir evlilik yapmadıktan sonra istersen 18 yaşında evlen sonu hüsran olur. Geçen yıl okuluma gelen bir bayan müfettiş bana şöyle bir nasihatte bulunmuştu.
Ali hocam dedi. Düşünki önünde bir çerez tabağı var. Tabakta fındık fıstık leblebi var. İlk önce fındıklar biter, sonra fıstıklar biter en sonda leblebiler yenir sen o tabağa geç oturursan sona sert veya yarım leblebiler kalır demişti