seferzafer' Alıntı:Adminlere işe el atın. Biri yazmış yukarıda BBNET te evlen benimle. :alkis:
gülmeyin düşününce fena fikir değil. Bekarlar 2 adet foto ve cv sini yüklesin.
Not: evliyim.
the_korsan' Alıntı:seferzafer' Alıntı:Adminlere işe el atın. Biri yazmış yukarıda BBNET te evlen benimle. :alkis:
gülmeyin düşününce fena fikir değil. Bekarlar 2 adet foto ve cv sini yüklesin.
Not: evliyim.
kelin ilaci olsa basina surer hocam
Fazla incelemeyin arkadaşlar. El içine çıkacacak kadar tip olsun yeter
taktın mı koluna yakışacak, vurdun mu duvara yapışacak diyosun yani
valla bi arkadaşım var ne görücü usulüne yanaşıyo ne hatunlarla bir arada olabileceği ortam denk geliyo.Hem için için yanıyo bi an önce evlenmeye hemde hiç kimseyle tanışamıyo.bence böylesi daha zor.En azından bi tane bile seçeneğin olsa evet yada hayır dersin o bile yok.sizinkiler gene iyi. kızlarla tanışma şansınız olmuş bunu bulamayanlarda var onlara iki kat yazık yahuuuu
Kızların (Kadınların) burnu havada ,
oruç tutuyoruz
Dert ettiğin şeye bak hocam, evlenmeyen bir pişman evlenen bin pişman. Biz 10 senelik evliyiz, eşim bizim bakan gibi astığım astık kestiğim kestik. Koyver gitsin.
cuma suresi 18 kere
Rahat batmasın arkadaşlar
Gerçekten bilişimcilerde sorun var heralde.kızlarda erkeklerde aynı dertten muzdarip.Erkeklerde tuhaf,konuşuyorsun hoppa diyorlar,konuşmuyorsun asık surat oluyorsun.ne yapacağımızı şaşırdık.Hadi tanışalım desek siteyi evlenme programına çevirdiniz dersiniz.Ne yapalım sizce ?
Bakanlık; Bekar öğretmenlerin evlenebilmesi için bekarların tanışıp evlenmelerini sağlayacak seminerler düzenlemeli... Bekarlar ise reesen alınmalı bu kurslara...
Başka çare yok doğuya atanacaz )))))
Internet' Alıntı:Susamuru' Alıntı:Yeter bu kadar bekarlık yaa, askerlik çıksın aradan, ben de bu yaz başlıyorum artık ciddi ciddi girişimlere
level atlıycam diyorsun yani,
bekarlık evresi level 3 )))
abdullahaybas' Alıntı:Saliha bir Hanım istiyorum...
Yaş 25 evlilik zamanı geldi geçti .........derken annem açtı yuva kurma konusunu.
Saliha bir kız olsun gerisi gelir diye düşünüyordum.
Yakın bir akrabamızdan haber geldi.
komşuları çok dindarmış, kızlarının ailesinden dahada dine bağlı olduğunu duyunca sevindim.
Gittik bir görelim görüşelim dedim.Ilk ailesiyle konuştum...
Hatta ben konuşmadım sürekli onlar konuştu.şaşırdım kaldım...
Bir şey diyemedim...
Kına gecesinde en iyi müzüsyenler olacakmış...
Düğünde keza aynı...
Ev dayalı döşeli olacakmış,hemde hepsi en pahalısından...
Araba olacakmış son model hemde, çünkü komşunun damadı sıfır araba almış geçende...
Anne hadi kalkalım diyecektim utandım...
Kızla görüştürmek istediler...
İslamiyete uygun olarak görüştük...
on beş bilezik...
En güzel gelinlik(10 bin tl)...
En büyük düğün salonu...
Ne diyeceğimi bilemedim...
Ben Saliha Bir Eş istiyordum sadece...
Istekleri bir türlü bitmiyordu...
O anda yan taraftaki aynaya gözucuyla baktım kendime...
Görünüşümdede bir iş adamı profilide yoktu...
Yirmi beş dakika konuştu istekleri bitince sıra bana geldi.
Senin isteklerin nelerdir dedi...
Biran önce kalkıp gitmek istiyordum sıkılmıştım, geleli bir saat olmasına rağmen dünya malına bağlananlarla birlikte olmak içimi karartmıştı...
Yazının devamı için!!!
http://forum.islamiyet.gen.tr/islamda-aile-hayati/109819-saliha-bir-hanim-istiyorum.html
hocam etsen ne olcak tam benim tipim deyip bayanlar mesaj mı atacak size, öyle olmaz bu iş, başka çözüm bulmak lazım, düşünün beylerxchg' Alıntı:En sonunda kimliğimi ifşa edecem buradan.
:idea: gruba kayıtlar başlayınca haber verin :idea:herohamster' Alıntı:çöpçatan grubu kuralım bea formatörlükten daha önemli bu sorun bu hiç br konu bu kadar ilgi görmedi ne zaman ne formatörlük tüm sorun bekarlıkmış uhaha: