Çağrı1' Alıntı:Tamamen saçma zaten Bilgisyar öğretmeni tayin edildiği zamanformatörlük ona veriliyor
Bilgisyar öğretmeninin olmadığuı yerde formatörlük yapıyor diğer formatörler bu sadece bir hazımsızlıktan başka bişey değil
Hukuka güvenmiyormusun hocam.Çağrı1' Alıntı:Tamamen saçma zaten Bilgisyar öğretmeni tayin edildiği zamanformatörlük ona veriliyor
Bilgisyar öğretmeninin olmadığuı yerde formatörlük yapıyor diğer formatörler bu sadece bir hazımsızlıktan başka bişey değil
emeklerim neden boşa gittti biliyomusun kurduğum iki labaratuvardakullanılmaz halde önyargılı davranmanın anlamı yok öfkelenmemin sebebi bilgisyar öğretmeni arkadaşlar yıllarca verilmiş emekleri görmewziden geliyorlar bizde yıllarca bu alanda bişeyler yapmayaçalıştık millet sağdasolda gezerken biz kurslarakatıldık bilmem anlatabiliyormuyum sdanki biz hak gasbetmiş gibi burada suçlu gösterilmeye çalışılıyoruz yazık işte tüm mesele kendisisini karşıdakinin yerine koyamama bne size sonuna kadar hak veriyorum ama bizler sizin haklarınızı gaspedtmiyoruz yukarıda belrttim bölüm olan okullara formatör vermiyorlar ilköğretimdede eğer bilgisyar öğretmeni gelirse açık görünüyor bzolsak bile formatörlük ona veriliyor bu dava sadece birlerninin işgüzarlığıpapakaa' Alıntı:hocam öfken ekders alamadığından dolayı mı. neden emeklerin boşa gitmiş olsun devlete çalışmışsın işte. japonyadaki insanların en huzurlu çalıştığı saatler devlet için çalıştıkları günlük 1 saatmiş.
Çağrı1' Alıntı:Ve şurasıda bir gerçek içinizde hiç birşeyden anlamayanlar da var
Çağrı1' Alıntı:Sanırm idarecilerin çalışma şeklini bilmiyosunuz 6 yıl aynı okuldaydım dahada aynı okuldayım ne ise bakalım görelim şimdilik ne desek boş
Çağrı1' Alıntı:Bu dava açma banagöre tamamen gereksizniyemi çünkü zaten bizim görevlendirildiğimiz okulabilgisyar öğrewtmeni tayin isteyebiliyor isteyip de geldiği zman hak onun zaten bu dava açmanın asıl nedeni bana hazımsızlık gibi geliyor tayin istendi çıktı da biz mi engel olduk .
kesinlikle öyle.çok ukala oluyor bazıları ben bilgisayar öğretmeninden daha iyiyim diyerek kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar atanamayan arkadaşlar bizden daha aktif :+1:imsiyat' Alıntı:çağrı1 hocam ne güzel işte kendini geliştirmişsin. emin ol hayatının her alanında işine yarayacaktır bu bilgiler. ama artık biz mağdur oluyoruz.
kaldı ki biz öncesinde eylemde yaptık. yani olması gerektiği gibi hakkımızı aradık. ama meb bizi daha da kötü bir duruma soktu. burada hem atanmışlardan hemde atanmamışlardan söz ediyorum. madem meb hakkımız olanı bize vermiyor, bizde hakkımız olanı almak için elimizden geleni yaparız.
ortada yenen bir hak yok. geri alınmak istenen bir hak var.
kuruluş amacımı? nasıl birşeydirki ben onu göremedim. 97 den itibaren var daha eskiyse bilemem ilk pentium 133mmx ler kurulmaya başlanmış milo okullarına. peki bu okullarda nasıl bir sonuç sağlanmış hemen anlatayım. Bu lab bir formatörün eşliğinde bilgisayar dersi vermek için kullanılmış. Bilgisayar detekli eğitim vermek için değil. Bu yaşadıklarımdır. Ardından bu okula ben atanmıştım. Bilgisayarları tamir etmekle geçti 3 ayım çünkü öyle bir kullanımışki sanki kum torbası niyetine kullanılmış. hatırladığım kadarıyla 15-16 sını zar zor ancak çalıştırmıştım. Çünkü önceden oyun amaçlı kullanılmıştı. İlk gittiğimde oyunu yasaklamıştım kendi programımızı kendimiz yapıyorduk ve gayette güzel şeyler öğrettim. Şu andaki program pek olumlu değil bence bu kitaplardaki bilgiler şu an ihtiyaçların altındadır. neyse sonuca gelince diğer branşardan gelenler(birkaçı hariç tutayım haksızlık yapmamayaım) geneli bu formatörlüğü kendi mesleğini yapmayıp kaçış amaçlı kullanıyor.4 sene boyunca kendi bölümlerinizin derslerini okudunuz bu şekildede atamanız gerçekleştide neden formatörlüğe geçme isteğiniz oluyor? İnanın ben sınıf öğretmeni olsam başka bir meslek yapmazdım. Matemetikçi olmak isterdim ama bunu çok iyi biliyorum üniversitede 4 sene daha okumam gerekli.serkanozen1' Alıntı:Arkadaşlar bilişim teknolojileri öğretmenleri malesef yanlış yoldalar.
Bu bilişim teknoloji sınıflarının kuruluş amacını bile bilmiyorlar.
Sadece ekderslerini düşünüyorlar.
Bu bilişim teknoloji sınıfları 1999 yılında kurulmaya başlandığında kapılarına kilit vurulmuştu. Ortada daha böte ler bile yoktu..
Bu sınıfların kuruluş amacı ilköğretim öğretmenlerinin öğrencilere bilgisayar destekli eğitim vermeleridir...
Bu amaçla formatör öğretmenler yetiştirilmiştir. Bu öğretmenler ilköğretimden ve her branşan seçilmiştir.
Bu da doğru bir uygulamadır. Çünkü her öğretmen kendi dersiyle ilgili meteryaller geliştirmiş ve çevresindeki öğretmen arkadaşlarıyla paylaşmışlardır.
Bazı arkadaşlar kıyaslama yapmışlar ama yanlış kıyaslama yapmışlar.. İşte başka branştan birileri formatör olabiliyorsa biz de kurs alarak matematik öğretmeni vs olalım diyorlar....Biz bilgisyar öğretmeni olduğumuzu idda etmiyoruz ki.. Bir boşluk vardı ve bizimle dolduruldu bu boşlukk. Ve bilgisayar bir hobidir... Sonuçta öğrencilere çok illeri düzey programlar öğretilmiyor ki.. Üstelik amaç öğrencilere bilgisayarı verimli bir şekilde derslerinde kullanmasını öğretmek...
Bir kez daha söylüyorum bu sınıfların kurulmasının amacı bilgisayarlı eğitim... Bilgisayar öğretmenleri de bence Meslek liselerinde bilgisayar derslerine girebilirler... Bu gün ilköğretimdeki çocukların bir çoğu kendi yaşlarına uygun ve yetecek düzeyde bilgisayar becerilerine sahipler biz sınıf öğretmenleri olarakta bu becerilerini verimli bir biçimde derslerde kullanmalarına yönlendiriyoruz... Bilişim teknolojileri kitaplarındaki bilgileri de öğrencilkere öğretmek için bilgisayar öğretmeni olmaya gerek yok...
Aama böyle birbirimizi suçlamayada gerek yok.. ben daha öncekşi yazılanlara karşılık olsun diye yazdım anlamayanlar için sonkez yazıyorumm:::::::
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SINIFLARININ KURULUŞ AMACI HER ÖĞRENCİYE BİLGİSAYAR ÖĞRETMEK DEĞİL
BİLGİSAYAR DESTEKLİ EĞİTİM VERMEKTİR.
Saygılarımla.
serkanozen1' Alıntı:Arkadaşlar bilişim teknolojileri öğretmenleri malesef yanlış yoldalar.
Bu bilişim teknoloji sınıflarının kuruluş amacını bile bilmiyorlar.
Sadece ekderslerini düşünüyorlar.
Bu bilişim teknoloji sınıfları 1999 yılında kurulmaya başlandığında kapılarına kilit vurulmuştu. Ortada daha böte ler bile yoktu..
Bu sınıfların kuruluş amacı ilköğretim öğretmenlerinin öğrencilere bilgisayar destekli eğitim vermeleridir...
Bu amaçla formatör öğretmenler yetiştirilmiştir. Bu öğretmenler ilköğretimden ve her branşan seçilmiştir.
Bu da doğru bir uygulamadır. Çünkü her öğretmen kendi dersiyle ilgili meteryaller geliştirmiş ve çevresindeki öğretmen arkadaşlarıyla paylaşmışlardır.
Bazı arkadaşlar kıyaslama yapmışlar ama yanlış kıyaslama yapmışlar.. İşte başka branştan birileri formatör olabiliyorsa biz de kurs alarak matematik öğretmeni vs olalım diyorlar....Biz bilgisyar öğretmeni olduğumuzu idda etmiyoruz ki.. Bir boşluk vardı ve bizimle dolduruldu bu boşlukk. Ve bilgisayar bir hobidir... Sonuçta öğrencilere çok illeri düzey programlar öğretilmiyor ki.. Üstelik amaç öğrencilere bilgisayarı verimli bir şekilde derslerinde kullanmasını öğretmek...
Bir kez daha söylüyorum bu sınıfların kurulmasının amacı bilgisayarlı eğitim... Bilgisayar öğretmenleri de bence Meslek liselerinde bilgisayar derslerine girebilirler... Bu gün ilköğretimdeki çocukların bir çoğu kendi yaşlarına uygun ve yetecek düzeyde bilgisayar becerilerine sahipler biz sınıf öğretmenleri olarakta bu becerilerini verimli bir biçimde derslerde kullanmalarına yönlendiriyoruz... Bilişim teknolojileri kitaplarındaki bilgileri de öğrencilkere öğretmek için bilgisayar öğretmeni olmaya gerek yok...
Aama böyle birbirimizi suçlamayada gerek yok.. ben daha öncekşi yazılanlara karşılık olsun diye yazdım anlamayanlar için sonkez yazıyorumm:::::::
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SINIFLARININ KURULUŞ AMACI HER ÖĞRENCİYE BİLGİSAYAR ÖĞRETMEK DEĞİL
BİLGİSAYAR DESTEKLİ EĞİTİM VERMEKTİR.
Saygılarımla.