Fatih Projesi Hayırlı Uğurlu Olsun :)

Kodla Büyü
bu siteye herkes üye olmalı mı olmamalı mı? bence olmamalı. zaten sinirimiz bozuk birde bt öğretmeni olmayan (bt öğretmeninin halinden anlamayan) adamların abuk sabuk laflarına katlanıyoruz.

Fatih projesi konusuna gelince bence bu proje tutmaz arkadaşlar. 17 ilde 51 okul pilot olarak seçilmiş yanlış hatırlamıyorsam. Bakacaklar deneyecekler sonra projenin adı şu : YAPTIM DENEDİM OLMADI projesi olacak.

saygılar..

Internet' Alıntı:
Tablet dağıtan Ülkemin daha tableti eline almamış öğretmenlerine selam olsun ... :alkis:
Al hocam benden de o kadar. Biz bir de eğitimini veriyoruz olayın. Ankara'daki kurslarda önce sizlere dağıtılacak, böylece soru ve sorunlara cevap verebileceksiniz demişlerdi. Okullarda öğretmen ve öğrencilere dağıttık ama maalesef bizlere henüz gelmedi. Öğretmen arkadaşım soruyor hocam şunu nasıl yapacağız diye. Cevap veriyorum, hocam sizinkini alayım, bir inceleyeyim ve ondan sonra cevap vereyim. SAÇ BAŞ YOLMAK ELDE DEĞİL.

phantosos' Alıntı:
Internet' Alıntı:
Tablet dağıtan Ülkemin daha tableti eline almamış öğretmenlerine selam olsun ... :alkis:
Al hocam benden de o kadar. Biz bir de eğitimini veriyoruz olayın. Ankara'daki kurslarda önce sizlere dağıtılacak, böylece soru ve sorunlara cevap verebileceksiniz demişlerdi. Okullarda öğretmen ve öğrencilere dağıttık ama maalesef bizlere henüz gelmedi. Öğretmen arkadaşım soruyor hocam şunu nasıl yapacağız diye. Cevap veriyorum, hocam sizinkini alayım, bir inceleyeyim ve ondan sonra cevap vereyim. SAÇ BAŞ YOLMAK ELDE DEĞİL.

Hocam siz neyin kursunu veriyorsunuz, neyin eğitimini veriyorsunuz. FATİH misiniz? :) Fatih eğitmeni yani.

Ve size tablet verilmedi öyle mi?

Bu kadar pinti, ama para çarçur etmek için bu kadar uğraşan adamlar bu projeyi hayata geçirdi yani. Burada bir çarpıklık yok mu?

eyolcu' Alıntı:
Geçenlerde arkadasla konusuyorduk, sonuç olarak ise saçma sapan bölümden mezun oluyorlar, saçma sapan puanla atanıyorlar ve öğretmenlikte de çok rahatlar... Ama liseden beri fizik kimya matematik ile canımız çıktı fakültenin en yüksek puanları ile girdik okurkende kolay bitmedi atanmak derseniz 90 ile atandık (arkadas ile ben). Akıllı sanardım kendimi ama salak biriymişim...
ben de 90 ile atananlardanım...yazık verdiğim emeklerime yazık ne diyelim başka...

Geri