Aynen eğer pardus kullanacaksanız .net ve flashı unutun.Cemal TANER' Alıntı:flashı .neti geçelim klasik bir masaüstü kullanıcısı için pardus yeterli. word excel internet geçenlerde ben bir süre centos kullandım baya hoşuma gitti
share_' Alıntı:örtmnoldum' Alıntı:hocam şunu anlıyoruz ki okullara bilişim sınıflarının kurulum amacını baştan beri "bilgisayar destekli eğitim" olarak görmüşler.
bizim BT sınıflarının varlık amacı diğer branşların işi düştüğü zaman kullanmaları, öğrencileri boş derslerde oyalamak. bizim işimiz de bilgisayarlara ve çocuklara bakıcılık yapmak.
biz çok hayalperestmişiz. halimize bakın. amaç bilgisayar eğitimi olsaydı zaten işler bu hale gelmezdi.
onların mantığıyla hareket ettiğimizde de gerçekten BT sınıflarına hiç ihtiyaç olmaması da gayet doğal.
aynen katılıyorum, bötenin amacı olan eğitim teknolokluğu imiş plan, yani bilgisayar öğretimi değilde, bilgisayar üzerinden diğer derslerin öğretimi. eğitim teknolokluğu yaptırılması planlanan
...gakgoskentli' Alıntı:Aynen eğer pardus kullanacaksanız .net ve flashı unutun.Cemal TANER' Alıntı:flashı .neti geçelim klasik bir masaüstü kullanıcısı için pardus yeterli. word excel internet geçenlerde ben bir süre centos kullandım baya hoşuma gitti
uhaha: :++:gakkosgirl' Alıntı:zaten okuldaki öğretmenler azıcık windows biliyolardı simdi pardus olursa herdakka kafamızı ütüleyecekler " hoca hanım hele gel su bilgisayarı ac " :scared: :verymad: :cry:
kazuo' Alıntı:Bu konuda acayip bir dezenformasyon var. Şu habere ne diyeceksiniz?
bilgisayarmax' Alıntı:zaten başarılı olacağına inanmadığım bir projeydi bu fatih.bir de pardusla iyice ortalığı karıştırıp bırakacaklar desene.windowsu kullanmayı çok öğrettik sanki. eminim bütün öğretmenler hocam ya benim şu devletin verdiği notebooka bi windows kur Allah aşkına diyerek sıraya girmezse ben 5 yılda bu işin içinde hiç birşey öğrenmemişim diyeceğim
:+1:muallimim' Alıntı:Proje microsofta verilecek gibi dururken herkes anti emperyalist kesilmişti. Şimdi ibre pardustan yana dönünce keşke microsoft olsaydı moduna girildi.
Cemal TANER' Alıntı:Pardusu savunanlardan kacı pardus kullanıyor
kadir2301' Alıntı:bilgisayarmax' Alıntı:zaten başarılı olacağına inanmadığım bir projeydi bu fatih.bir de pardusla iyice ortalığı karıştırıp bırakacaklar desene.windowsu kullanmayı çok öğrettik sanki. eminim bütün öğretmenler hocam ya benim şu devletin verdiği notebooka bi windows kur Allah aşkına diyerek sıraya girmezse ben 5 yılda bu işin içinde hiç birşey öğrenmemişim diyeceğim
Hocam zaten Windows işletim sistemi Cd ve DVD si hepimizin elinde war, elimizde keylerde var . pardusu beğenmezsek windowsu da kurabiliriz.
en azından paralarımız amerikaya gitmemiş olur.
Tabi pardusun geliştirilmesi ve kullanılır hale gelmesi daha bir güzelolur. eğer kullanımı yaygınlaşırsa firmalar pardus için de program üretir hale gelebilir.Bakarsın 3. dünya ülkelerine pardusu kapalı kaynak yapıp ihrac ederiz
Başbakan hayalleri gerçek yapıyor bakarsınız bunuda yapar.
Bunları unutmaya gerek yok tüm özelliklerini içermese de alternatifleri var hepsinin..gakgoskentli' Alıntı:Aynen eğer pardus kullanacaksanız .net ve flashı unutun.Cemal TANER' Alıntı:flashı .neti geçelim klasik bir masaüstü kullanıcısı için pardus yeterli. word excel internet geçenlerde ben bir süre centos kullandım baya hoşuma gitti