hocam okula dilekçe verdim 1 sınıfa koydum o dosyaları diye. kimse de gitme zahmetinde bulunmadı. o onların sorunu ayırmak da senin görevin değil.. :verymad:sefeze' Alıntı:Bide bu 50 gb lık dosyalar varya orluru kuruyorum sırıflara.Branş öğretmenlir diyoki niye bunları ders ders ayırmamışım
Valla sabır işi bizim işimiz...
gargi82' Alıntı:Akıllı tahtalarda güvenlik nedeniyle, öğrencilerin kurcalamaması için kilit konulmuş. Bu kiitlerin anahtarı başka tahtayı açmıyor. Her öğretmene bir anahtar verilse başka tahtayı açamayacak. Anahtarlar idarede dursa öğretmenler geri getirmeyi unutabilir ve sorun olur. Siz bu problemi nasıl çözdünüz?
sefeze' Alıntı:Fatih projesi akıllı tahtalarında admin şifresini kırmış bizim akıllı uşaklar.Bunu engellemek için ne yapabilirim bilen varmı???
Tablette yeniden pilot yapacaklar. Yani herkese dağıtılmayacak. Hangi okulların pilot olacağına da bakanlık karar verecekmiş.cat33' Alıntı:Peki öğrencilere verilecek olan tabletlerden bir haber var mı? Öğrenciler sorup duruyor...
marmarabote' Alıntı:Tablette yeniden pilot yapacaklar. Yani herkese dağıtılmayacak. Hangi okulların pilot olacağına da bakanlık karar verecekmiş.cat33' Alıntı:Peki öğrencilere verilecek olan tabletlerden bir haber var mı? Öğrenciler sorup duruyor...
hocam ekteki word belgesini her kat için ayrı hazırladım.bunun çıktısını alıp panoya dönüştürücez. panoya da kancalar asıp anahtar yerleşimlerini asarak yaptıktan sonra birde çizelge hazırlayıp hangi öğretmen ne zaman almış,ne zaman teslim etmiş şeklinde.Hem herkese açık olur.hemde anahtar kimdeyse herkese gözükür.gargi82' Alıntı:Akıllı tahtalarda güvenlik nedeniyle, öğrencilerin kurcalamaması için kilit konulmuş. Bu kiitlerin anahtarı başka tahtayı açmıyor. Her öğretmene bir anahtar verilse başka tahtayı açamayacak. Anahtarlar idarede dursa öğretmenler geri getirmeyi unutabilir ve sorun olur. Siz bu problemi nasıl çözdünüz?
saayees' Alıntı:bugün okulda bir kaç akıllı tahtaya program yükleyeyim dedim.Karşılaştığım problemler
1.Net support deactivite şifresi bir türlü kabul etmedi. Bu tür durumlarda napıyosunuz?
2.Akıllı tahtalarda internet erişimi olmayan yerlerde kablosuzun falan az çektiği yerlerde internet erişim işini napıyorsunuz?
3.Akıllı tahta anten için el yordamıyla yapılan wireless anten güçlendiriciler iş görür mü?
Herkese saygılar...
gules84' Alıntı:hocam ekteki word belgesini her kat için ayrı hazırladım.bunun çıktısını alıp panoya dönüştürücez. panoya da kancalar asıp anahtar yerleşimlerini asarak yaptıktan sonra birde çizelge hazırlayıp hangi öğretmen ne zaman almış,ne zaman teslim etmiş şeklinde.Hem herkese açık olur.hemde anahtar kimdeyse herkese gözükür.gargi82' Alıntı:Akıllı tahtalarda güvenlik nedeniyle, öğrencilerin kurcalamaması için kilit konulmuş. Bu kiitlerin anahtarı başka tahtayı açmıyor. Her öğretmene bir anahtar verilse başka tahtayı açamayacak. Anahtarlar idarede dursa öğretmenler geri getirmeyi unutabilir ve sorun olur. Siz bu problemi nasıl çözdünüz?
sefeze' Alıntı:Arkadaşlar bizim okul müdürü kesinlikle akıllı tahtalar kapanmıcak her zaman açık kalsın diyor.Valla bizim bu tahtalarla en fazla 1 ay ömrümüz var.Sinir oluyorum yaa..Sanki kendi uğraşıyo..
nosTRa' Alıntı:sefeze' Alıntı:Arkadaşlar bizim okul müdürü kesinlikle akıllı tahtalar kapanmıcak her zaman açık kalsın diyor.Valla bizim bu tahtalarla en fazla 1 ay ömrümüz var.Sinir oluyorum yaa..Sanki kendi uğraşıyo..
Çünkü bakanlığın bu konuda genelgesi var. Kapatılmasın diye. Ömrü 1 ay ise üzülmeyin arayın servisi bir ay sonra. Burada kapatmayan değil kapatan suçlu yani. Yakında ogrenciler 147 yi arar. Etkilesimli tahtaları kilitliyorlar diye. Gor o zaman eğlenceyi
yolcu9' Alıntı:nosTRa' Alıntı:sefeze' Alıntı:Arkadaşlar bizim okul müdürü kesinlikle akıllı tahtalar kapanmıcak her zaman açık kalsın diyor.Valla bizim bu tahtalarla en fazla 1 ay ömrümüz var.Sinir oluyorum yaa..Sanki kendi uğraşıyo..
Çünkü bakanlığın bu konuda genelgesi var. Kapatılmasın diye. Ömrü 1 ay ise üzülmeyin arayın servisi bir ay sonra. Burada kapatmayan değil kapatan suçlu yani. Yakında ogrenciler 147 yi arar. Etkilesimli tahtaları kilitliyorlar diye. Gor o zaman eğlenceyi
Nerde bu genelge. ????
Kapatmamak büyük sorunlara yol açar. Örnek:
1- öğrencinin masa üstü görüntü olarak abuk- subuk bir görüntü koyması
2- Bir öğrencinin sınıf arkadaşı bir kızın resmini masa üstü arka planı olarak koyup ilan-ı aşk çabası ve kız babasının intikamı
3- akıllı tahta programını kaldırıp(tabletler ile iltişimi sağlar) tabletlerin 3 gün sonra kilitlenmesine sebep olması.
Genelge varsa paylaşın arkadaşlar. Yoksa hal yol diliyle bu konuları idarecilere açıklayın.