Hocam test sürecinde birçok arkadaştan yardım bekledim, duyarlı arkadaşların sayısı az oldu. İstiyorum ki birçok yükleme kolaylığı sağlayan özellikler ekledim, kullanılsın hem de çalışıp çalışmadığını öğreneyim, var ise hata gidereyim. Kendi başıma tüm hataları saptamam zaman olarak zor. Bir de işin ilginç yanı okulunda bilgisayar öğretmeni olmayan okullardaki diğer branş öğretmenleri bu konuyu sahipleniyor denemeye yardımcı olmaya çalışıyor. Bu imajı kullanan okul sayısı çok, indirme sayısından ve indirme kaynaklarından biliyorum. Ama sağolsunlar bilgisayar öğretmenlerimizin birçoğu bu konuda deneme yapmaktan, katkıda bulunmaktan uzak duruyorlar.@exelsior hocam iyi güzel de aceba düşündünüz mü öğretmen arkadaşlar neden sürekli tahta yazılımını değiştirme gayretindeler ? Örenciler, yeri geldiğinde öğretmen arkadaşlarımız yazılımı bozmaktalar. Hatta donanımı da bozmaktalar. Okulumuzda tahtalar arası ağ bağlantısı sıfır. Sizin o kadar emeğiniz çöpe mi gitsin şimdi ?
Direkt USB den de kurulum seçeneği vermemeniz çok anlamsız olmakla birlikte öğretmen arkadaşların çözüm üretme sürecine büyük bir darbe anlamındadır.
Lütfen acilen direkt USB den (ağa ihtiyaç olmadan lokal bir şekilde) kurulum hizmetini aktifleştirecek bir ayar sunmanızı diliyoruz. Yoksa açıkcası yaptığınız onca emek çoğu öğretmen arkadaşın hiçbir işine yaramayacaktır maalesef....
Zaten bu şekilde bir uygulama yapmamın nedenini de açıklamıştım.
O nedenle direkt usb den kurulum seçeneği vermemem şu aşamada oldukça anlamlı.
Keşke sizin de ağ alt yapınız müsait olsa da o şekilde deneyip geri bildirimde bulunabilseniz.
Buradan katkıda bulunan ve bu projenin bu aşamaya gelmesine yardımcı olan tüm katılımcı arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.