hocam ebaadmin şifresi girmeye gerek kalmadan kopyala yapıştır yöntemiyle olan atak programından bahsediyorum.Hocam ebaadmin içerikli derken neyi kasteddiğinizi anlayamadım?
Hocam tahtalara yükleme yapmadan hemen önce isoları indirmiştim(23.02.2019). Yani güncel olanı indirip yüklemiştim.Hocam geri bildiriminiz için teşekkür ederim.
Masaüstü yeni öğe engellemesi özelliğini 18 şubatta eklemiştim. İsoları daha önce indirdiyseniz bu özellik çalışmayabilir.
Txt ayar dosyalarını ayarlar klasörü içindeyken görmesi lazımdı, başka nasıl görebildi ki anlayamadım? Eğer ana dizindeki txt dosyalarını görerek çalışmışsa, bu kullandığınız usb önyükleme iso sunub güncel olmadığını açıklar ve masaüstü öğe engellemesi de ancak güncel önyükleme isosuyla aktif olabilir.
Bilgisayar adını belirlemeye yarayan BilgisayarAdi.txt dosyası imaj dosyası nerde ise onun yanında olmalıdır, tıpkı duvar kağıdı ve kısayol özelleştirmeleri gibi.
Bir kontrol edin hocam, tekrar burdan görüşürüz.
Hocam yani diyorsun ki, AgYolu.txt ve diğer txt dosyaları usb bellekteki Ayarlar klasörü içerisindeyken işlevsiz ama usb belleğin anadizininde olunca işlev görüyor. Doğru mu anlamışım?Hocam tahtalara yükleme yapmadan hemen önce isoları indirmiştim(23.02.2019). Yani güncel olanı indirip yüklemiştim.
Doğru anlamışsın hocam.Hocam yani diyorsun ki, AgYolu.txt ve diğer txt dosyaları usb bellekteki Ayarlar klasörü içerisindeyken işlevsiz ama usb belleğin anadizininde olunca işlev görüyor. Doğru mu anlamışım?
Bende 2-3 kez denedim, sadece ayarlar klasöründe olan txt dosyalarını görüyor. Ayarlar klasöründe yoksa görmüyor. Şaştım kaldım.
Hocam yeni imajı yüklemek için f7 ile yeni önyükleme usb belleğinden mi başlattın yoksa windows kurtarma seçeneklerindeki "İmajla Yenile" seçeneğini kullanarak mı? Tek ihtimal o kaldı gibi. Bu yöntemi daha önce açıklamıştım ama kullanan olduğunu görmedim hiç, bir kendim kullanıyordum....
Doğru anlamışsın hocam.
Windows kurtarma seçeneklerindeki "İmajla Yenile" seçeneğini kullandım.
Bende anlamadım hocam. Daha öncede yazmıştım masaüstüne dosya da ekleniyor. Birşeyleri yanlış mı yapıyorum.
Hocam denedim, dende geogebra kısayolu çalışıyor.Mustafa hocam şimdi son sürümü indirip denedim geogebra uyglamaları bende çalışmyor.
@exelsior hocam önceki sürümü yaklaşık 60 tane faz2 de test ettim, usb 3.0 ile imajın aktarılması yaklaşık 5 dk sürüyor ve usb yi çıkarıp diğer tahtaya geçiyorum. 5 katlı bir okulun tüm tahtalarını formatlamam sadece 2 saatimi aldı, yani (bence) usb üzerinden format işlemi çok kısa ve kolay. Sadece ağ destekli olması bana daha çok zorluk çıkaracak çünkü ilçede yardım isteyen tüm okullara gidiyorum ve fatih ağları berbat durumda, çoğu çalışmıyor bile nasıl kurdularsa artık... çalışanlarda ise ağ kurulumuna ihtiyaç duymuyorum çünkü usb ile daha hızlı ilerliyorum.
Eğer çalışmanızı güncellerseniz lütfen son versiyonda eskisi gibi usb den başlatma seçeneğini getirebilir misiniz.
Bu arada tahtalar kurulduğu günden beri sorunsuz çalışıyor. Emekleriniz için teşekkürler.
Arkadaşa katılıyorum. Usb 'den kurulumda olmalı....
Faz1 lerde denediniz sanırım. Faz1 geogebra çalışıyor faz 2 de hiçbirini çalıştıramadımHocam denedim, dende geogebra kısayolu çalışıyor.
AMA geogebragpraphing ve geometry çalışmıyor. Bu sorunu ve muhtemel birkaç yeri daha kontrol edeceğim. Çok sağolasın, gözden kaçan bir durumdu.
@exelsior hocam önceki sürümü yaklaşık 60 tane faz2 de test ettim, usb 3.0 ile imajın aktarılması yaklaşık 5 dk sürüyor ve usb yi çıkarıp diğer tahtaya geçiyorum. 5 katlı bir okulun tüm tahtalarını formatlamam sadece 2 saatimi aldı, yani (bence) usb üzerinden format işlemi çok kısa ve kolay. Sadece ağ destekli olması bana daha çok zorluk çıkaracak çünkü ilçede yardım isteyen tüm okullara gidiyorum ve fatih ağları berbat durumda, çoğu çalışmıyor bile nasıl kurdularsa artık... çalışanlarda ise ağ kurulumuna ihtiyaç duymuyorum çünkü usb ile daha hızlı ilerliyorum.
Eğer çalışmanızı güncellerseniz lütfen son versiyonda eskisi gibi usb den başlatma seçeneğini getirebilir misiniz.
Bu arada tahtalar kurulduğu günden beri sorunsuz çalışıyor. Emekleriniz için teşekkürler.
Faz1 lerde denediniz sanırım. Faz1 geogebra çalışıyor faz 2 de hiçbirini çalıştıramadım
peki neyden kaynaklanıyormuş eger bi düzeltme eki varsa tekrar indirmeden düzelteyim hocam ben evden yapıyorum indirmeleri malüm net zayıf.Yok hocam faz2 de denedim. Şu an o sorunu düzettim ve imajı güncelledim.
EbaAdmin parolası ne?
Hocam şu anda yazdığınıza göre, şu an deniyor musunuz?
- Faz 1 için kalibrasyon yazılımı nda sorun mu varki hocam kalibre et dediğimde noktalara dokunduğum halde tepki vermiyor esc ile çıkmak gerekiyor
Faz2 nin kalibrasyon yazılımı da mı görmüyor, tam anlayamadım hocam.Tm hocam
Kalibrasyonu öyle deniim
Yarın faz 2 nin yazılımı görmüyordu
Yeni imajda ekli ve ayarları yapılmış gösteriyor
Birde son ben kalibre yapayım dedim olmadı
Hocam hata yok.Şu anda ağ üstünden kurulan versiyon deneniyor.Usb den kurulan için biraz bekleyeceğiz sanırımHocam forumda 14 sayfaya kadar baktım ama aldığım hatayı alan başka yok herhalde neyi yanlış yapmış olabilirim artık direk foto ekleyip sorayım dedim. Bu ekran geldikten biraz sonrada 3 saniye sonra kapatilacak diyor ve et kapanıyor