Atak kurulumu biraz farklıı, iso içinde nasıl kurulacağı ve kurulum dosyaları var, o şekilde kurarsanız sorun olmaz.Bir çözüm var mı hocam aynı sorun atak 2.0 da da oluyor
ÇÖZÜM BURADA
Emsile demiş ki: ↑
Atak 2.0 "servistatk yı yönetici olarak çalıştır" bu izni vermeyin kurulumu bitirin, et kullanıcıda sorunsuz çalışacak ama tekrar Ebaadminle oturum açınca yetkisiz kullanıcı deyip 6 saniyede bilgisayarı kapatacak.
Ebaadminde işlem yapabilmek için et kullanıcı üzerinden Yönetici Şifresiyle atagı Manuel yöntemlerle kaldırmak gerekecek.
Ebaadminle işim yok deseniz hiç uğraşmayın uygulayın
Ama USB RAPTOR daha kararlı ve sorunsuz çalışıyor. Bu da iso içinde mevcut ve nasıl kurulacağı yazıyor. Usb anahtar oluşturması çok kolay ve sorunsuz. Ayroca mesela geçenlerde tüm tahtalara bir program kurmamız gerekliydi. Bt sınıfındaki tahtada usb raptor ü master olarak yapılandırdım ve tightvnc yi client olarak kurdum. Tüm tahtaları açtım, bt sınıfındaki tahtaya anahtar usb yi takınca tüm tahtaların kilidi açıldı ve tightvnc ile oturduğum yerden tüm tahtalara bağlanıp programı kurdum. Programı bir klasörde ağ paylaşımına açmıştım ve her tahtadan rahat erişim sağladım. Hangi tahtaların açık olduğunu görmek ve gerekirse kapalo tahtaları uzaktan açmak için de iso içinde bir program var onu kullandım.