bilgiler pdf yi okuyunuz hocam, yazılı olarak mevcut değil.Hocam özelden ebaadmin şifresini alabilir miyim?
bilgiler pdf yi okuyunuz hocam, yazılı olarak mevcut değil.Hocam özelden ebaadmin şifresini alabilir miyim?
Hocam teşekkür ederim. Bilgileri okumuş ama dikkat etmemiştim. Sayenizde dikkat ederek buldum.bilgiler pdf yi okuyunuz hocam, yazılı olarak mevcut değil.
Şifre yok hocam, kurulum yapabilirsiniz.hocam kurulum aşamasında şifre varmı* az önce hafızoğlu hoca denen kişilerden imajını indirdim şifreyi vermediler boşuna iki saatim gitti adamlarda nasıl bir ego var ayıp,
Tahtalar Faz2 ise gözünüz kapalı kurabilirsiniz, Tahtalar Faz1 ise performans açısından pek tavsiye etmem, Faz1 lere SSD takılacağı haberi dolaşıyor, ola ki takılır o zaman bu sistem her okulun işini fazlasıyla görür.hocam kurulum aşamasında şifre varmı* az önce hafızoğlu hoca denen kişilerden imajını indirdim şifreyi vermediler boşuna iki saatim gitti adamlarda nasıl bir ego var ayıp,
Bugün Muğladan bir arkadaş da aradı sordu. Ben de denemedim ama teorik olarak çalışması lazım hem de gayet hızlı çalışması lazım.Hocam merhabalar
Faz1 ler için SSD dağıtıyor bakanlık.
SSD taktıktan sonra bu imaj kullanılır mı acaba
Çünkü bu imaj clonezilla, acronics, ghost vb... gibi disk yansıması değildir. Disk boyutuna göre özel kurulum yapar. Bu projeyi hazırlarken de en başta bu şekilde düşünmüştüm, iyi de olmuş, isabetli olmuş.Hocam merhabalar
Faz1 ler için SSD dağıtıyor bakanlık.
SSD taktıktan sonra bu imaj kullanılır mı acaba
O zaman 10 numara 5 yıldız olmuş hocam, Süpersin emeğine sağlıkÇünkü bu imaj clonezilla, acronics, ghost vb... gibi disk yansıması değildir. Disk boyutuna göre özel kurulum yapar. Bu projeyi hazırlarken de en başta bu şekilde düşünmüştüm, iyi de olmuş, isabetli olmuş.
Hocam indiremiyoruz, indirme sınırı kotası aşıldı hatası alıyorum.
"Bu dosya için indirme kotası aşıldığından şu anda söz konusu dosyayı indiremezsiniz."
Merhaba hocam, bugün Faz-2 etkileşimli tahtaya imaj atmaya çalıştım lakin "Windows [specialize] geçişinin unattend yanıt dosyasını ayrıştıramadı veya işleyemedi.Yanıt dosyasında belirtilen ayarlar uygulanamıyor. Hata, [Microsoft-Windows-Shell-Setup] bileşeninin ayarları işlenirken algılandı." şeklinde bir hata alıyorum. Bu sorunu nasıl aşabilirim. Teşekkür ederim.
Bilgiler.pdf de gerekli bilgiler vardı, şifre yazılı olarak mevcut değil.Hocam elinize sağlık. Faz 1 tahtaların değiştirilen SSD harddiskine kurdum. Sorunsuz çalışıyor. Ancak EBAADMIN şifresini bulamadım.
Hocam imajın içinde ebaadmin isimli bir exe dosyası var. Ona çift tikladiginiz zaman ebaadmin şifresini kopyalanmış oluyorsunuz.Hocam elinize sağlık. Faz 1 tahtaların değiştirilen SSD harddiskine kurdum. Sorunsuz çalışıyor. Ancak EBAADMIN şifresini bulamadım.
Evet ben de denedim sorunsuz çalışıyor, gayet performanslı. Zaten faz2 ler SSD olduğu için bu imaj da faz2lerde sorunsuz çalıştığından faz1'lerin SSD lerinde de gayet iyi çalışması çok doğal. Emeğinize sağlık.Hocam elinize sağlık. Faz 1 tahtaların değiştirilen SSD harddiskine kurdum. Sorunsuz çalışıyor. Ancak EBAADMIN şifresini bulamadım
Flaşınızı mbr olarak yapılandırın, zaten öyle yaptığınızı zannediyorum. Flaşın içindeki "Ayarlar" klasöründe txt dosyaları var, "_TamTemizlik.txt" ve "_ImajYenile.txt" dosyalarının başındaki alt tire işaretini _ kaldırın ve tahtayı tekrar formatlayın.@exelsior hocam, imaj esnasinda ogrenci imleci asagi indrmis...acilista bios geliyor surekli..masaustu gelmiyor bi turlu heralde imaj yarida kaldi..ne yapabilirm?tahta faz 1 yeni ssd taktim..imaji flashtan atiyorm agdan degil.ssd yi tekrardan bicimlendiremedim..yukleme yaptigi icin de tekrardan imaj attgmda kapasite yetersiz diyor
Bir çözüm var mı hocam aynı sorun atak 2.0 da da oluyorÖncelikle hocam emeğinize sağlık güzel, işe yarar bir çalışma oldu fakat ben deepfreze yükleyemiyorum. Yeniden başlatılınca ortada deepfreze ile alakalı bişey olmuyo sürekli şifre ekranı çıkıyo. Tahtalara sürekli olarak imaj atsamda bir türlü dosyaları gizleme ve kısayol virüsünden kurtulamadım. Sürekli şikayet edip duruyo hocalar evlerindeki pcler hep virüslü taktıkça tahtalara da bulaşıyor acil deepfreze yüklemem gerek. Eğer bu durumu çözen arkadaşlar varsa acil çözüm yöntemi yazarsa sevinirim.
Bu imaj clonezilla imajı değil, multiboottan başlatılamıyor, orjinal windows imajı gibi de değil, özelleştirmelerden dolayı. yani tek flaşa rufus ile yazdırın.Hocam, imajı tek başına rufus ile usb flash a yazdığımda herhangi bir problemle karşılaşmıyorum. Uygun menü aracılığı ile 2 nolu seçenekten kurulumu yapıyorum. Buraya kadar herşey normal.
Ancak, kendime multiboot bir flash hazırladım. İçerisinde farklı ET imajları ve kurtarma araçları olan....
Sizin imajı bu multiboot flash a ekleyip sistemi bu multiboot flash üzerindeki sizin imajdan başlatınca ve Uygun menüye gelip 2 nolu seçeneği seçtiğimde "USB ortamında imaj bulunamadı" " sistemde de mevcut imaj bulunamadı" " tek seçenek olarak ağ paylaşım klasöründen imaj almaya yönlendiriliyorsunuz" uyarılarını alıyorum.
Hem en son versiyon hemde bir önceki imaj versiyonunu da denedim. Hep aynı.
Evet, imajlı önyükleme dosyasını kullanıyorum.
Evet, Bilgiler.pdf dosyasını ziyadesiyle okudum, Eski versiyondaki Ayarlar klasöründeki dosya isimlerini gerekli şekilde değiştirdim, son versiyondaki kök dizinde bulunanları da..... Aklıma gelen olası çözüm yollarını denedim....
Yapmaya çalıştığım, tek usb flash üzerinde farklı versiyon Win 10 ve Win 7 imajları ile Pardus imajını ikame ettirip, kurulumu talep edenin isteği doğrultusunda yapmak...
Diğer İmajlar bir arada sorunsuz çalışıyor.....
Bu arada yaptığınız çalışmayı takdir ediyorum, diğer arkadaşlarınkini de....