aynen şifre istiyor ama imaj içinde ebaadmin uygulmasından kopyalayabilirsinizhocam hesap türünü değiştir deyince de şifre istiyor.
aynen şifre istiyor ama imaj içinde ebaadmin uygulmasından kopyalayabilirsinizhocam hesap türünü değiştir deyince de şifre istiyor.
aynı sorunla bende karşılaştım. 2 yol denedim. hangisi kesin çözüm bilmiyorumda işe yaradı.Merhaba hocalarım böyle bir sorun ile karşılaşıyorum . Ne yapmam gerekir acaba ? Yardımcı olabilecek olan var ö?Ekli dosyayı görüntüle 77804
Bende aynı sorunla karşılaşıyorum. Rufus ile kurdum imajiEkli dosyayı görüntüle 77222Kurulum yapmaya calistigimda boyle bir hata aliyorum ventoy disk ile yuklemistim var mi bir cozum acaba
Az önce indirdim sorun yoktu. İndirmek için okul sayfasına yönlendiriyor oradan google drive üzerinden indiriyorsunuz.Merhaba bu imaji indirmek istiyorum lakin link ölü nasil temin edebilirim acaba?
Teşekkür ederim 3 kere denedim farklı zamanlarda indirme sınırına ulaşıldı demişti siz yazdıktan sonra şimdi denedim indi.Az önce indirdim sorun yoktu. İndirmek için okul sayfasına yönlendiriyor oradan google drive üzerinden indiriyorsunuz.