Zamanını bilmiyorum ama faz3 gerçekleşirse tahtaların " Sunny " marka olacağını duydum.
Hocam yanliş olmasin Haziran 12 gibi yeğitek de ihale düzenlenecekti.bir haber var mı?
İhale yapıldı hocam ama Faz3 ihalesi değil.arkadaşlar 17 eylüldeki ihale yapıldı mı? Faz 3 ne durumda acaba?
İhale yapıldı hocam ama Faz3 ihalesi değil.
http://yegitek.meb.gov.tr/www/yegit...-tahta-alimi-sozlesmesi-imzalandi/icerik/2870
Bildiğim kadarıyla ağ altyapısı tamamlanmış okullar için.yeni okullar için mi bu hocam yoksa yenileme için mi?
Faz 3 için daha uzun bir yol var. Faz 2 ye ek ihaleler yapılıyor şu an. Onların haberlerini okuyoruz.
Bizim ilçede (İstanbul'dayız) okullardaki fazlalık etkileşimli tahtalar (sınıfken öğrenci azalması vb. sebeplerle başka yerlere dönüştürülen alanlar, kütüphaneler, öğretmen odaları, idari odalar gibi odalarda bulunan etkileşimli tahtalar) etkileşimli tahtası eksik ya da olmayan okullara paylaştırıldı. Vestel servisi taşıma ücreti alıyor sadece. İlçenizde ya da ilinizde fazlalık etkileşimli tahta olabilir. Kordinatörlerinizle görüşün.h
Hocam okulumda hiç akıllı tahta yok. Bunun için bir öneriniz var mı?
Onu bakanlığa sormak lazım. İhaleyi onlar yapacak Eskiyen faz1 panellerin de yenilenmesi konuşuluyordu bir ara.Ben bir sınıf öğretmeniyim. İlkokullara etkileşimli tahtaların gelmesi için Faz 3 alımlarının mı gerçekleşmesi gerekiyor? Bilgi verirseniz sevinirim.